Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η Αναστασία για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:30 π.μ.
Η Αναστασία, διάβασε το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" και είπε στην σελίδα του blog μου στο Facebook:

"Ατελείωτος ο πόλεμος των ''πρέπει'' και του ''θέλω''... τραγική η αναμέτρηση του... ''σωστού'' και του ''λάθους''... επική και αέναη η μάχη της ''λογικής'' με την ''καρδιά'... και όταν νικάει η λογική... χαμένος είναι πάντα ο έρωτας! Μέσα σ' αυτό το βιβλίο ''αναγνώρισα'' φιγούρες που τις ξέρω... εμένα... τις φίλες... τους φίλους μου, που ήρθαν αντιμέτωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους με τα ''αιώνια'' διλήμματα της Αγγελικής... και πήραν αποφάσεις που ''οδήγησαν'' τη ζωή τους σε φωτεινά... ή σκοτεινά μονοπάτια, αποφάσεις που μόνο εκείνοι ξέρουν αν ήταν σωστές ή λάθος... γιατί εκείνοι πλήρωσαν το ''τίμημα'' αυτών! Γιώτα Παπαδημακοπούλου... φίλη μου... έγραψες ένα υπέροχο βιβλίο, που το διάβασα και στο τέλος με άφησε με μια γεύση... ''γλυκόπικρη''... και με τη βεβαιότητα ότι κανείς δεν πρέπει να αφήνει να περνάνε από τη ζωή του οι ''μαγικές'' στιγμές και να χάνονται... γιατί καμιά φορά η ''μοίρα'' έρχεται στο τέλος βάζοντας τη ''σφραγίδα'' της... για να μας δείξει με τρόπο σκληρό πόσο ασήμαντα είναι τα ''πρέπει'' και πόσο πολύτιμα τα ''θέλω'' μας..!!!! Υ.Γ: (το εξώφυλλο είναι υπέροχο...)!!!!"


Αναστασία μου... σ' ευχαριστώ για τα τόσο υπέροχα λόγια σου! Ειδικά από έναν απαιτητικό αναγνώστη, όπως είσαι εσύ, είναι μεγάλη τιμή...

4 σχόλια on "Η Αναστασία για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι""

Χρύσα είπε...

Υπέροχα λόγια.....νομίζω πως η Αναστασία κατάλαβε όσοι λίγοι τι ήταν αυτό που ήθελες να πεις.Είναι φανερό ότι το έζησε το βιβλίο σε όλη του τη διάσταση.

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 1 Απριλίου 2013 στις 6:50 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, λόγια σαν της Αναστασίας, δεν φαντάζεσαι πόσο ευτυχισμένη με κάνουν. Μακάρι να νιώσουν και άλλοι έτσι διαβάζοντας το βιβλίο μου! :)

irini on 2 Απριλίου 2013 στις 10:37 π.μ. είπε...

Πολυ ομορφα τα λογια της Αναστασιας για το βιβλιο σου!!!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 2 Απριλίου 2013 στις 4:33 μ.μ. είπε...

@ πράγματι Ειρήνη μου, έτσι είναι! ^_^

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal