Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η Νικολέτα Μπαλοπήτου για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 1:10 μ.μ.
Η Νικολέτα Μπαλοπήτου, διάβασε το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" και σχολίασε στην σελίδα Βιβλιόνειρα στο Facebook:


"Χθες αργά το βράδυ, τελείωσα την ανάγνωση του πρώτου πνευματικού παιδιού της Γιώτας Παπαδημακοπούλου, ''Ξεπεσμένοι Άγγελοι'' και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Είναι ένα βιβλίο σύγχρονο με απλή, ρεαλιστική γραφή, γρήγορη πλοκή με συνεχείς εξελίξεις που δεν κουράζει και κρατάει τον αναγνώστη μέχρι τη τελευταία σελίδα. Οι χαρακτήρες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας σε προκαλούν να τους καταλάβεις, να τους συμπονέσεις, να τους μισήσεις, να τους συγχωρήσεις, να τους αγαπήσεις και να ταυτιστείς μαζί τους. Το μυθιστόρημα αυτό είναι ένα σύγχρονο, ρομαντικό - κοινωνικό - δράμα, ένα εξαιρετικό ψυχογράφημα της εποχής, που θέτει ρεαλιστικά διλήμματα και σ' αφήνει με ένα γλυκόπικρο συναίσθημα στο τέλος, καθώς δεν καταφεύγει σε κοινότυπα χάπι εντ, εκπλήσσοντας τον αναγνώστη με την ειλικρινή και αξιοπρεπή γραφή του. Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Γιώτα γιατί με το βιβλίο της αυτό, απέδειξε ότι δεν είναι απλά μία εξαιρετική βιβλιοκριτικός αλλά και μία πολλά υποσχόμενη συγγραφέας. Της εύχομαι τα καλύτερα κι ελπίζω, σύντομα να δούμε και το δεύτερο πνευματικό της παιδί στα ράφια των βιβλιοπωλείων."

Νικολέτα μου... ό,τι και να πω θα είναι πολύ λίγο! Ένα ευχαριστώ, δεν είναι αρκετό, αυτό, είναι το μόνο βέβαιο. Σ' ευχαριστώ για τα τόσο υπέροχα λόγια σου, που διάνυσες τόσο μεγάλη απόσταση για να συναντηθούμε στην έκθεση βιβλίου και που μου έκανες την τιμή, να αφιερώσεις τον χρόνο σου, σε όλα τα επίπεδα... Απλά σ' ευχαριστώ...

2 σχόλια on "Η Νικολέτα Μπαλοπήτου για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι""

Χρύσα είπε...

Πολύ ωραία κριτική και άκρως αντιπροσωπευτική.Και το μη κοινότυπο φινάλε είναι αυτό που κατά την άποψή μου απογειώνει το βιβλίο ακόμα περισσότερο!!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 23 Ιουνίου 2013 στις 12:12 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα, όσο κι αν "παραπονέθηκαν" κάποιοι για το φινάλε, προσωπικά, δεν το αλλάζω με τίποτα. Αν μπορώ να ισχυριστώ πως έχω κάποιο αγαπημένο κομμάτι στο βιβλίο, σίγουρα είναι αυτό! ;)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal