Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η Έφη White Tiger για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 2:00 μ.μ.
Η Έφη White Tiger, διάβασε το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" και έγραψε στο Facebook:


"Ένα βιβλίο που σε κερδίζει το εξώφυλλο, σε μαγνητίζει ο τίτλος, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον η περίληψη και σε παρασύρει το κείμενο! Ξεκίνησα να το διαβάζω απόγευμα και με βρήκε το χάραμα να το τελειώνω χωρίς να το καταλάβω.
Συγχαρητήρια στη Γιώτα και στην πρώτη της προσπάθεια στον χώρο του βιβλίου. Πραγματικά με έκανε να θέλω από την μια να χαρώ και να περιμένω μια Α έκβαση στην ιστορία και από την άλλη με θύμωνε και μου άλλαζε τα δεδομένα!
Η ιστορία έχει δοθεί με πολύ ωραία, απλή και νεανική γραφή που παρασύρει τον αναγνώστη και σίγουρα τον κάνει να αγωνιά για το τέλος της ιστορίας και την λύτρωση των ηρώων της. Γρήγορη ροή, έξυπνοι διάλογοι και φυσικά Θα χαρείτε, θα γελάσετε, θα θυμώσετε αλλά και θα συγκινηθείτε σε κάποια σημεία. Θα προβληματιστείτε με το δίλημμα που προβάλετε μεταξύ των «θέλω» μας αλλά και τα «πρέπει» που μας επιβάλλουν πολλές φορές η οικογένεια και άλλες φορές η κοινωνία, τα οποία μας οδηγούν να πάρουμε «καταδικασμένες» αποφάσεις.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στις εκδόσεις Μάτι για την τόσο προσεγμένη δουλειά τους τόσο στο εξώφυλλο όσο και στο εσωτερικό του βιβλίου! Καλή επιτυχία να έχετε και καλοτάξιδοι οι ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ."

Έφη μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ελπίζω το επόμενο (ξέρεις... με το... "θέμα" που λέγαμε) να σου αρέσει ακόμα περισσότερο!

2 σχόλια on "Η Έφη White Tiger για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι""

Χρύσα είπε...

Και δεν είναι μόνο η Έφη που ξενύχτησε για να το διαβάσει....νομίζω πως όσοι το πήραν στα χέρια τους δεν το άφησαν παρά μόνο όταν το τελείωσαν!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 1 Ιουλίου 2013 στις 7:48 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, αν αυτό αληθεύει, μόνο ευτυχισμένη μπορώ να νιώσω ακούγοντάς το! :)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal