Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ακούστε τη συνέντευξή μου στην εκπομπή "Μη μου λες ΜΗ + ΜΗ" των Μαρία Σελεβέντη και Μαντώ Λιαδοπούλου

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:00 π.μ.

Για όσους δεν κατάφεραν να ακούσουν την εκπομπή "Μη μου λες ΜΗ + ΜΗ" που εκπέμπει από τη συχνότητα του CRradio, των Μαρία Σελεβέντη και Μαντώ Λιαδοπούλου, την Τετάρτη που μας πέρασε, 15 Ιανουαρίου 2014, στην οποία βρέθηκα ως φιλοξενούμενη, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:


Ευχαριστώ από καρδιάς τη Μαρία και τη Μαντώ για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε μαζί και ελπίζω να το απόλαυσαν και οι ίδιες, όσο το απόλαυσα κι εγώ!


Με τη Μαντώ Λιαδοπούλου


Με τη Μαρία Σελεβέντη

2 σχόλια on "Ακούστε τη συνέντευξή μου στην εκπομπή "Μη μου λες ΜΗ + ΜΗ" των Μαρία Σελεβέντη και Μαντώ Λιαδοπούλου"

Χρύσα είπε...

Αν και σε άκουσα live έβαλα και την ξανάκουσα και σε απόλαυσα για ακόμα μια φορά.Και ξέρεις τι είναι τελικά αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα τα άλλα όταν μιλάς;Ότι δεν έχεις πρόβλημα να απαντήσεις ευθαρσώς ότι και να σε ρωτήσουν.Είσαι ετοιμόλογη,δεν μασάς τα λόγια σου αλλά δεν έχεις πρόβλήμα να τσαλακώσεις και την εικόνα σου.Μπράβο σου Γιωτάκι μου!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 25 Ιανουαρίου 2014 στις 1:32 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, εγώ τα ακούω υποχρεωτικά γιατί, ειλικρινά, δεν έχω ιδέα όταν τελειώνει κάθε εκπομπή, τι έχω πει. Χα, χα, χα...
Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια που είναι κάτι παραπάνω από κολακευτικά και υπέροχα! Σ' ευχαριστώ... απλά... τι άλλο να σου πω που να είναι ισάξιο αυτού που νιώθω; ^_^

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal