Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Η Βιβή για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:10 μ.μ.
Η Βιβή διάβασε το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" και έγραψε στο Goodreads:


"Μπορεί να έβαλα 4 αστέρια αλλά το βιβλίο αυτό θα μείνει στην καρδιά μου. Είναι ένα απο τα λίγα βιβλία Ελλήνων συγγραφέων που με τράβηξε απο τις πρώτες του σελίδες και δεν με άφησε να το κλείσω. (Σημ. Θα μπορούσα να το είχα τελειώσει μέσα σε λίγες ώρες αν δεν έπρεπε να σηκωθώ απο το κρεβάτι και να πάω στη δουλειά.) Γιώτα μου συγχαρητήρια! Ειχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να το διαβάσω, άργησα να το κάνω αλλά δεν το μετάνιωσα. Σειρά έχει το δεύτερο βιβλίο σου τώρα. Περιττό να πω οτι είσαι επισήμως η αγαπημένη μου συγγραφέας! Η ιστορία της Αγγελικής, αν και εξελίσετε μέσα σε σχεδόν 10 χρόνια, είχε γρήγορη ροή, πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, πλοκών και φυσικά πολύ πάθος. (Το αγαπημένο μου μέρος κάθε ιστορίας αν θυμάσαι).
Το "Ξεπεσμένοι Αγγελοι" μας παρουσιάζει, με τραγικό τρόπο, κάτι που όλοι μας πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε νωρίς στη ζωή μας, την προσωπική μας ευτυχία. Κοινότοπο αλλά τόσο σημαντικό γιατί χωρίς αυτήν δεν θα είναι κανένας γύρο μας ευτυχισμένος. Η Αγγελική έκανε την πιο λάθος επιλογή στη ζωή της, γιατί έτσι πίστευε ότι ήταν το σωστό όχι γιατί το ήθελε πολυ με την ψυχή της και έγινε δυστυχισμένη. Όμως υπάρχει Θεός και πίσω απο την πιο σκληρή καταιγίδα θα υπάρχει πάντα ο καθαρός, γαλανός ουρανός και κάποια στιγμή θα φανεί μπροστά της. Έτσι κι έγινε! Πως; Θα πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο...
Συγχαρητήρια πάλι Γιώτα μου!"

Βιβή μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και να ξέρεις πως ήταν τιμή μου που διάβασες το βιβλίο μου και που μέσα στην καρδιά σου, έχει μια ξεχωριστή θέση. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να σε ταξιδέψω και με άλλες ιστορίες, που θα τις αγαπήσεις ακόμα περισσότερο.

6 σχόλια on "Η Βιβή για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι""

Χρύσα είπε...

Αν και διαφωνώ με τα 4 αστεράκια θα κάνω μια υποχώρηση επειδή η Βιβή έχει να πει τόσο όμορφα πράγματα για ένα βιβλίο που αγαπώ όσο και τον άνθρωπο που το έγραψε! :P

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 12 Ιουνίου 2014 στις 11:38 π.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, για μένα δεν μετράνε τα αστεράκια αλλά το να δίνεις μια στοιχειοθετημένη κριτική με επιχειρήματα και θετικά συναισθήματα. Και η Βιβή, αγάπησε το βιβλίο και για μένα αυτό είναι που μετράει! ;)
Κι εγώ σ' αγαπώ... το ξέρεις! <3

Ανώνυμος είπε...

http://booksfrien.blogspot.gr/ Βρήκα ένα πολύ ωραίο μπλόγκ!! Για μπες να το δεις και πες και γνώμη!!!
Με λένε Ιωάννα επίσης .

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 18 Ιουνίου 2014 στις 3:03 μ.μ. είπε...

@ Ιωάννα, ευχαριστούμε για την πρόταση!

Chryssa Tsantsaraki on 19 Ιουνίου 2014 στις 10:45 μ.μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 20 Ιουνίου 2014 στις 5:21 μ.μ. είπε...

@ Καλησπέρα! Αν πας στη διάταξη, στα πρόσθετα της σελίδας μπορείς να βάλεις ό,τι θες!
Έριξα μόνο μια γρήγορη ματιά, καθώς δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο αυτές τις ημέρες, οπότε δεν μπορώ να σου πω και πολλά!

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal