Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Η Ευφροσύνη Λιακοπούλου για το "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:06 μ.μ.
Η Ευφροσύνη Λιακοπούλου διάβασε το "Μη με ξεχάσεις" κι έγραψε στο Facebook:


"Μια τρυφερή ιστορία αγάπης, θάρρους, τόλμης. Θέλει απίστευτο κουράγιο και τόλμη για να παραδεχθείς τα συναισθήματά σου πόσο μάλλον να τα εκφράσεις κιόλας, όμως με το κατάλληλο έναυσμα κάνεις θαύματα. "Μη με ξεχάσεις" εκλιπαρούσε με πόνο ψυχής ο Ανδρέας. Εγώ δηλώνω ότι "δεν θα σε ξεχάσω Ανδρέα". Μέσα από τις σελίδες σου ταξίδεψα, βίωσα συναισθήματα παλιά, καλά κρυμμένα, ένιωσα την κάθε στιγμή σου σα να ήταν δική μου, τόσο δυνατά και έντονα όπως και εσύ. Γεμάτο συγκίνηση και χιούμορ, εξαιρετική συγγραφή. Είναι ωραίο να βλέπεις την όψη μιας ιστορίας από το πρίσμα ενός άνδρα. Συγχαρητήρια στην συγγραφέα. Παρά την δειλία του, ο Ανδρέας ήταν υπέροχος."

Ευχαριστώ θερμά την Ευφροσύνη για τα καλά της λόγια και που αγάπησε τόσο πολύ τον Ανδρέα μου και την ιστορία του. Το γεγονός πως μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν γνωριζόμασταν, ούτε καν διαδικτυακά, κάνει την γνώμη της πολύ σημαντική και ακόμα πιο συγκινητική απ' όσο μπορεί να φανταστεί.

4 σχόλια on "Η Ευφροσύνη Λιακοπούλου για το "Μη με ξεχάσεις""

ΜΑΡΙΑ είπε...

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ!

Χρύσα είπε...

Τρυφερό κείμενο και πολύ ζεστό!Συμφωνώ με όσα λέει η Ευφροσύνη και ακόμα περισσότερο.Ξέρεις πόσο αγαπώ τον Ανδρέα και ξέρεις πόσο αγαπώ κι εσένα! <3

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 24 Αυγούστου 2014 στις 4:04 μ.μ. είπε...

@ Μαράκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ! :)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 24 Αυγούστου 2014 στις 4:04 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, κι εγώ σ' αγαπώ και το ξέρεις! <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal