Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η Γιώτα Μήσιου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 11:09 μ.μ.
Η Γιώτα Μήσιου διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Goodreads:



""Πολλοί με ρωτάνε γιατί συνεχίζω να παλεύω. Αλήθεια... γιατί το κάνω; Η απάντηση είναι εύκολη. Το κάνω γιατί ο πατέρας μου με έμαθε να είμαι αγωνίστρια. Το κάνω γιατί κάποτε πάλεψα κι εγώ η ίδια για τον εαυτό μου, για το μέλλον μου, ακριβώς για τον ίδιο σκοπό. Το κάνω γιατί πιστεύω στους ανθρώπους... Πιστεύω πως μπορούν να γίνουν καλύτεροι, να ανοίξουν την καρδιά τους και να καταλάβουν. Αν έχω κουραστεί; Ποιος δεν θα είχε κουραστεί στη θέση μου; Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσω. Δεν θα το κάνω... ποτέ."

Αυτά είναι τα λόγια της Ιόλης. Αυτής της υπέροχης, δυνατής και μοναδικής ηρωίδας που έπλασε η Γιώτα Παπαδημακοπούλου. Μια ηρωίδα που μπορώ με βεβαιότητα πλέον να πω, πως είναι από τις αγαπημένες μου. Η Ιόλη είναι η προσωποποίηση της Αγάπης, της Δύναμης και της Θέλησης για ζωή.
Δεν παραιτείται από αυτά που προστάζει και ζητάει η καρδιά της. Δεν το βάζει κάτω. Δεν σταματάει πουθενά.
Και αυτό γιατί η Ιόλη ξέρει ν'αγαπά!!!
Ξέρει να αγαπά με όλο της το είναι τον Στέφανο που η ζωή του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν τους χαρίζεται.
Φτάνει όμως μόνο η αγάπη για να μπορέσουν να είναι μαζί; Είναι αρκετή για να προχωρήσουν και να γκρεμίσουν τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά τους;"

Κοριτσάκι μου, γλυκό, χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ξέρεις πολύ καλά πόση αγωνία είχα για το βιβλίο αυτό αλλά και τι σημαίνει για μένα, οπότε, το να διαβάζω τόσο όμορφα λόγια, με συγκινεί βαθύτατα και με κάνει να σκέφτομαι πως αυτό που ήθελα να κάνω -τελικά- ίσως και να το έκανα σωστά! Σ' ευχαριστώ, για όλα...

3 σχόλια on "Η Γιώτα Μήσιου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" "

Julia Lagou είπε...

το επόμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα επιτυχίες...

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 20 Αυγούστου 2015 στις 5:14 μ.μ. είπε...

@ Julia, θα περθιμένω εντυπώσεις! :)

@ Ανώνυμε, σ' ευχαριστώ πολύ! :)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal