Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή "Ένα βιβλίο για πανί κι άλμπουρο ένα τραγούδι"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:03 μ.μ. 2 σχόλια

Αύριο, ημέρα Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 22.00μ.μ., θα είμαι καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή "Ένα βιβλίο για πανί κι άλμπουρο ένα τραγούδι", στο Zakros Radio. Συντονιστείτε στο http://www.zakrosradio.gr/, μπείτε στην παρέα μας, κάντε τις δικές σας ερωτήσεις, και ίσως να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου μου "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς". Σας περιμένουμε... 

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κωνσταντίνα Κριτσώνη για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:30 π.μ. 2 σχόλια
Η Κωνσταντίνα Κριτσώνη διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" κι έγραψε στο Facebook:


"Τελείωσα το βιβλίο σας πριν από λίγες μέρες! Δεν έχω λόγια... από τα πιο δυνατά βιβλία που έχω διαβάσει!!! Τόσα συναισθήματα σε κάθε σελίδα... γέλασα... έκλαψα... εκνευρίστηκα... μόνο συγχαρητήρια μπορώ να σας πω!!! Ασχοληθήκατε με ένα πολύ δύσκολο θέμα... και πάλι μπράβο!!!"

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε το βιβλίο μου και που σου προκάλεσε τόσα πολλά συναισθήματα! Με τιμάει!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η Δέσποινα Κρητικού για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:26 π.μ. 2 σχόλια
Η Δέσποινα Κρητικού διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" κι έγραψε στο Facebook:


"Όταν ξέρεις ν’ αγαπάς, παίρνεις ρίσκα πας κόντρα σε όλους και σε όλα ακόμα και στην κοινωνία που αρνείται να βγάλει της παρωπίδες σε κάτι το διαφορετικό. Γιώτα μου το λάτρεψα!!!! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μπορούσαμε να βιώσουμε την απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη."

Δεσποινάκι μου... πολύ χαίρομαι που σου άρεσε και που κέρδισε μια θέση στην καρδιά σου! Ήταν χαρά μου που γνωριστήκαμε και από κοντά, και ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να ανταμώσουμε ξανά και όχι μόνο λογοτεχνικά! Μακάρι να μάθουμε να αγαπάμε λίγο περισσότερο και κυρίως, λίγο πιο ειλικρινά και απόλυτα! Σ' ευχαριστώ πολύ, για όλα...

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μεταξία Πολύζου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:23 π.μ. 3 σχόλια
Η Μεταξία Πολύζου διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" κι έγραψε στο Facebook


"Γιώτα μου σήμερα τελείωσα και το τελευταίο σου βιβλίο. Μου πήρε λίγο καιρό να τα διαβάσω και τα τρία αλλα σημασία έχει ότι τα διάβασα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... έχω συγκηνιθεί. Το κάθε ένα είχε κάτι ξεχωριστό να σου προσφέρει. Αλλά αυτό που με έκανε να κλάψω και να συγκηνιθω ήταν το τελευταίο σου. Την ιστορία της Ιόλης και του Στεφανου. Μπράβο σου κοριτσι μου. Ήταν εκπληκτικό. Έκλαψα πολλές φορές και ήταν σαν να βρισκομουν μέσα στην ιστορία σου. Μπράβο σου και παλι. Περιμένω να βγει και το επόμενο σου. Σου εύχομαι πάντα επιτυχίες."

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσαν όλα και σου κράτησαν ωραία συντροφιά, αλλά και που έχεις "αδυναμία" στο "τελευταίο" μου παιδάκι που είναι και το δικό μου αγαπημένο. Ελπίζω κι εύχομαι, στο μέλλον, να γράψω και άλλες ιστορίες που θα σου αρέσουν εξίσου. Να είσαι πάντα καλά και να έχεις ό,τι ποθείς!
 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal