Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση του "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στη Θεσσαλονίκη

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:24 π.μ. 2 σχόλια

Οι εκδόσεις Μάτι σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την συγγραφέα Γιώτα Παπαδημακοπούλου, με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου με τίτλο "Μέχρι το τέλος του χρόνου".

Μια συνάντηση αφιερωμένη στο έργο της συγγραφέως.
 
Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00μ.μ., στο 36ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, στην παραλία Λευκού Πύργου, Περίπτερο 82.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Η παρουσία σας, θα μας δώσει μεγάλη χαρά!

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση των "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο Κιάτο

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 4:04 μ.μ. 2 σχόλια

Οι εκδόσεις Μάτι και το βιβλιοπωλείο Καλού Άννα (Περιάνδρου 3Β, Κιάτο), σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και "Μέχρι το τέλος του χρόνου" της συγγραφέως Γιώτας Παπαδημακοπούλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00μ.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Για το βιβλίο και την συγγραφέα θα μιλήσει, η Λίτσα Κοντογιάννη (Αναγνώστρια - αρθρογράφος στην σελίδα Βιβλίο-παρουσιάσεις-κριτικές).

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Τα πρώτα αντίτυπα του "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Μάτι

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 4:05 μ.μ. 7 σχόλια

Τα πρώτα αντίτυπα του "Μέχρι το τέλος του χρόνου" έφτασαν στην Κατερίνη και στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Μάτι, και ο εκδότης μου, Σάββας Προβατίδης, τα περιεργάζεται. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι ονειρεμένο, και ελπίζω το ίδιο ν' αποδειχθεί και το περιεχόμενό του. Καλή σας ανάγνωση...

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση του "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο Public στο The Mall

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:27 μ.μ. 0 σχόλια

Οι εκδόσεις Μάτι και το Public "The Mall of Athens", (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι), σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την συγγραφέα Γιώτα Παπαδημακοπούλου, με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο "Μέχρι το τέλος του Χρόνου".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00μ.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Η περίληψη του "Μέχρι το τέλος του χρόνου"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:53 μ.μ. 9 σχόλια
Επειδή μου την ζητάτε... έχουμε και περίληψη, κι ας αργήσαμε λιγάκι...


Η Κρυσταλλία, έχοντας χάσει με τραγικό τρόπο τη μητέρα της όταν ήταν παιδί, έχει περάσει τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της απομονωμένη από τους ανθρώπους. Ζει στο δικό της μικρόκοσμο, όπου τα συναισθήματα δεν χωράνε, αφού μόνο πόνο και δυστυχία μπορούν να φέρουν.
Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος ζει μαζί με τη μικρότερη αδερφή του, προσπαθώντας να συνυπάρξει με τα σημάδια που άφησε ο νεκρός πατέρας τους στην ψυχή του, τα οποία όμως τον έχουν κάνει εσωστρεφή, ψυχρό και απόμακρο, ανίκανο να νιώσει οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα εκτός από θυμό και οργή.

Οι ομοιότητες ανάμεσά τους πολλές. Όπως και οι διαφορές τους. Όμως, το κοινό τους όνειρο, ο χορός, στον οποίον είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένοι, είναι εκείνο που θα ενώσει τους δρόμους τους, «προκαλώντας» τους να δουν τι είναι αυτό που υπερτερεί.
Μία σχέση που ξεκινάει από μια μεγάλη και αναίτια κόντρα για να οδηγήσει σε ένα πάθος που με τη σειρά του θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.
«Μέχρι το τέλος του χρόνου» είχαν ορκιστεί ν' αγαπιούνται. Ήταν το δικό τους «για πάντα». Ωστόσο, μια στιγμή θα είναι αρκετή για να γκρεμίσει όσα με κόπο έχτισαν. Αρκετή για να χωρίσουν οι δρόμοι τους, και να μετατραπεί η αγάπη τους σε μίσος. Κι όμως, όσοι είναι γραφτό να είναι μαζί, το πεπρωμένο τούς φέρνει κοντά, ενώ, μέσα από συμπτώσεις, βρίσκει πάντα τον τρόπο για να τους δοκιμάσει.

Άραγε, η αγάπη είναι αρκετή για να μας κάνει ν' αλλάξουμε;
Άραγε, μπορεί ν' αντέξει μέχρι το τέλος του χρόνου;

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση του "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο Public Περιστερίου

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 1:18 π.μ. 4 σχόλια

Οι εκδόσεις Μάτι και το Public Περιστερίου (Εθνικής Αντιστάσεως 27, Περιστέρι), σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Γιώτας Παπαδημακοπούλου, με τίτλο "Μέχρι το τέλος του Χρόνου".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00μ.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Το "Μέχρι το τέλος του χρόνου" έρχεται και σας παρουσιάζουμε το εξώφυλλό του

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 5:28 μ.μ. 9 σχόλια

Γενικά είμαι άνθρωπος που συγκινείται εύκολα, ακόμα κι αν δεν μου φαίνεται. Υπάρχουν, όμως, κάποιες στιγμές που συγκινούμαι λίγο παραπάνω. Μία απ' αυτές είναι και η σημερινή, η στιγμή που μοιράζομαι μαζί σας το εξώφυλλο του νέου μου βιβλίου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες, "Μέχρι το τέλος του χρόνου". Ένα βιβλίο που έγραψα με πολλή αγάπη, βάζοντας στις σελίδες του όλη μου το πάθος, μα κι ένα κομμάτι της καρδιάς και της ψυχής μου. Αν κάποιο βιβλίο μου έχει τα πιο πολλά στοιχεία από εμένα, τότε σίγουρα είναι αυτό...
Ελπίζω κι εύχομαι, λοιπόν, το μεγάλο "ταξίδι" της Κρυσταλλίας και του Κωνσταντίνου μας να σας παρασύρει σε μονοπάτια γεμάτα έντονα και δυνατά συναισθήματα.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια, μα κυρίως για το πως αγκαλιάσατε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς", το οποίο πιστεύω πως μου άνοιξε νέους δρόμους και με οδήγησε σε νέους ορίζοντες.
Ευχαριστώ τον Σάββα Προβατίδη, με τον οποίο εδώ και 5 χρόνια έχουμε όχι μόνο μια εξαιρετική συνεργασία, αλλά και μια δυνατή φιλία (ακόμα και τις στιγμές που ο ένας θέλει να πνίξει τον άλλον), μα και τις Εκδόσεις Μάτι που είναι το καλύτερο εκδοτικό σπίτι που θα μπορούσα να έχω.
Ελίνα Μιαούλη... για μια ακόμα φορά σ' ευχαριστώ από καρδιάς για όλη την σκληρή δουλειά σου, μα και την ανοχή σου. Ξέρω πως σε ταλαιπωρώ, κάθε χρόνο, αλλά ελπίζω να πιστεύεις πως αξίζει τον κόπο. Αγαπώ σε!
Μα κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια μου, τις Νικολέτα Μπαλοπήτου, Ειρήνη, Πάππου, Γιώτα Μήσιου, Χαιδουλίνα Μαυρογιώργου, Βίκυ Κωτούλα, Τόνια Αλιφέρη, Αργυρώ Χαρίτου. Να ξέρετε πως σας αγαπώ και πως αυτή η διαδρομή δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσάς.
 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal