Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Το "Μέχρι το τέλος του χρόνου" υποψήφιο στα Βραβεία Public του 2018

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 4:02 μ.μ. 1 σχόλια
Έχουν μείνει μόλις δύο μέρες για να κλείσουν οι "κάλπες", κι επειδή κάποιοι με μάλωσαν που δεν έκανα σχετική ανάρτηση, να 'μαι... Βραβεία Βιβλίου Public 2018, λοιπόν, κι εσείς καλείστε, για μια ακόμα χρονιά, να ψηφίσετε τα βιβλία που αγαπήσατε περισσότερο το 2017.
Το δικό μου "Μέχρι το τέλος του χρόνου" είναι υποψήφιο στην κατηγορία Ελληνικού μυθιστορήματος και στην κατηγορία Ηρωίδα έμπνευση. 
Αν, λοιπόν, διαβάσατε την ιστορία της Κρυσταλλίας και του Κωνσταντίνου, την ιστορία της καρδιάς μου, αν την αγαπήσατε και μαζί με αυτήν αγαπήσατε και αυτούς τους δύο ιδιαίτερους χαρακτήρες... δεν θα ζητήσω την ψήφο σας, αλλά θα σας πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Ευχαριστώ που επιλέξατε για μία ακόμα φορά να διαβάσετε τη δουλειά μου, να ταξιδέψετε με τις αφηγήσεις μου, ν' αφήσετε λίγο χώρο στην καρδιά σας για τους ήρωες της δικής μου καρδιάς. Σας ευχαριστώ... για όλα!!!
Αν, ωστόσο, εσείς θέλετε να ψηφίσετε, δεν έχετε παρά να μπείτε στο παρακάτω links, πατώντας Καταχώρηση και Ολοκλήρωση, αφού δώσετε τις ψήφους σας και το mail σας (στο οποίο θα σας έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης) ή συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Βιβλιοκριτική του "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο "Cretablog" από την Βασιλική Μολφέση

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:55 μ.μ. 0 σχόλια

Υπάρχουν κάποιες κριτικές για το βιβλίο σου που σε συγκινούν και κάνουν την καρδιά σου να πεταρίζει διαβάζοντάς τες. Μια τέτοια κριτική είναι και της Βασιλικής Μολφέση, την οποία ευχαριστώ θερμά για το χρόνο της και, κυρίως, για την αγάπη που έδειξε στο "Μέχρι το τέλος του χρόνου" που, κακά τα ψέματα, αποτελεί την προσωπική μου αδυναμία και αυτό δεν αλλάζει...

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Παρουσίαση του "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο Public Χαλκίδας

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 4:43 μ.μ. 3 σχόλια

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, κλείνοντας τον κύκλο των εκδηλώσεών μας πριν το Πάσχα, θα βρεθώ στο Public Χαλκίδας, από τις 19.00μ.μ. μέχρι και τις 21.00μ.μ., για να μιλήσουμε για το "Μέχρι το τέλος του χρόνου" -και όχι μόνο. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να έρθετε, να γνωριστούμε, και με όσους ήδη γνωριζόμαστε, ν' ανταμώσουμε μ' αγάπη και χαμόγελο.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Παρουσίαση του "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο Public Λαμίας

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 4:49 μ.μ. 2 σχόλια

Την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00μ.μ., θα βρεθώ στο Public Λαμίας για να μιλήσουμε για το "Μέχρι το τέλος του χρόνου" -και όχι μόνο. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να έρθετε, να γνωριστούμε, και με όσους ήδη γνωριζόμαστε, ν' ανταμώσουμε μ' αγάπη και χαμόγελο.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Υπογραφές βιβλίου "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο Public Ψυχικού

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 4:53 μ.μ. 12 σχόλια

Το Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018, από τις 12.00μ.μ. μέχρι και τις 14.00μ.μ., θα βρίσκομαι στο Public Ψυχικού, όπου και θα σας περιμένω να μιλήσουμε για το "Μέχρι το τέλος του χρόνου" -και για ό,τι άλλο προκύψει. Η χαρά μου θα είναι μεγάλη!

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Βιβλιοκριτική για το "Μέχρι το τέλος του χρόνου" στο blog "ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:56 μ.μ. 0 σχόλια

Το blog ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ φιλοξενεί την κριτική της κυρίας Λίτσας Κοντογιάννη για το τελευταίο μου βιβλίο, "Μέχρι το τέλος του χρόνου", και τους ευχαριστώ θερμά γι' αυτό.

Όποιος θέλει να διαβάσει την εν λόγω κριτική, δεν έχει παρά ν' ακολουθήσει τον σύνδεσμο:

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Η Μαρία Μποτούνα για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:05 π.μ. 1 σχόλια
Η Μαρία Μποτούνα διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Facebook:



"Τα λόγια μου θα είναι φτωχά σε σχέση μ' αυτά που ένοιωσα διαβάζοντας το... Γιατί όταν ξέρεις ν' αγαπάς, ξέρεις να δίνεσαι, να θυσιάζεσαι και να παλεύεις ενάντια σε όλους και σε όλα!!! Διαβάστε το!!!"

Μαράκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Τιμή και χαρά που αγάπησες τόσο πολύ το βιβλίο αυτό, και εύχομαι στο μέλλον να σε "ταξιδέψω" όμορφα και με άλλες ιστορίες!
 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal