Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Συνέντευξη στον Γιάννη Ταμπάκη και την εκπομπή "Words"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:19 μ.μ. 2 σχόλια

Αύριο, ημέρα Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.00μ.μ., ο ιντερνετικός ραδιοφωνικός σταθμός Our Boys και η εκπομπή "Words" με τον Γιάννη Ταμπάκη, θα με φιλοξενήσουν στην συχνότητά τους όπου και θα συζητήσουμε για τα βιβλία μου, "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" και "Μη με ξεχάσεις". Να είστε όλοι εκεί...

Συντονιστείτε στο:

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση των βιβλίων μου στην ραδιοφωνικό εκπομπή "Βραδυνό Ζελέ"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:30 π.μ. 2 σχόλια

Απόψε, στις 22.00μ.μ., συντονιστείτε στη συχνότητα του http://radio.ourboys.gr/ και της εκπομπής, ΒΡΑΔΥΝΟ ΖΕΛΕ των Αντώνη Μπαντουβάνη & Σοφίας Μαραγκάκη, όπου θα παρουσιαστούν τα βιβλία μου, "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" & "Μη με ξεχάσεις".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία τους, την Σοφία και τον Αντώνη και τους εύχομαι καλή πορεία και δημιουργική συνέχεια.

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Το εξώφυλλο του "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 5:55 μ.μ. 8 σχόλια
Η χαρά και ο ενθουσιασμός που νιώθω αυτή τη στιγμή, δεν περιγράφονται με λόγια! Μόλις παρέλαβα το τελικό εξώφυλλο του νέου μου βιβλίου -για το οποίο έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων και υπήρξαν πάμπολλες διαφωνίες- και το να πω ότι είμαι συγκινημένη, είναι πολύ λίγο.
Είμαι στην ευχάριστη θέση, λοιπόν, να το μοιραστώ μαζί σας και ελπίζω, ειλικρινά, να σας αρέσει και να το αγαπήσετε όπως εγώ!

Ευχαριστώ που για μια ακόμη φορά την σχεδιάστριά μου, Θάλεια Κεφαλίδου, που δημιούργησε κάτι τόσο όμορφο και ονειρικό!


Σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΜΑΤΙ...

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Η περίληψη του νέου μου βιβλίου με τίτλο "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:00 μ.μ. 18 σχόλια
Επιτέλους, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η επιμέλεια του νέου μου βιβλίου με τίτλο, "Μη με ξεχάσεις", ολοκληρώθηκε και πολύ σύντομα θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων, από τις εκδόσεις ΜΑΤΙ. Όταν έρθει η ώρα, θα ευχαριστήσω όπως πρέπει, όλους εκείνους που με στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Προς το παρόν, θέλω απλά να τους πω ακόμα μια φορά ότι τους ΑΓΑΠΩ -ξέρουν εκείνοι ποιοι είναι- και να μοιραστώ με όλους εσάς την περίληψη του βιβλίου, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχω στα χέρια μου και το εξώφυλλο... I'm so excited!!!


"Είμαι εγωκεντρικός, κρύβομαι πίσω από άνοστα αστεία, και παράλληλα αδυνατώ να πάρω αποφάσεις. Στα είκοσι έξι χρόνια της ζωής μου, έχω κάνει πολλά πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Περισσότερο απ' όλα, όμως, που δεν υπήρξα αρκετά τολμηρός, για να διεκδικήσω το κορίτσι που αγάπησα όσο κανένα άλλο. Τον πρώτο μου έρωτα... το μοναδικό μου έρωτα... την Αλεξάνδρα... την Άλεξ μου... την καλύτερή μου φίλη.
Πάντα πίστευα πως υπήρχε χρόνος. Πως όσα λάθη κι αν έκανα, θα ερχόταν η στιγμή που, επιτέλους, θα έβρισκα το κουράγιο να της μιλήσω με ειλικρίνεια, να της εκφράσω όλα όσα ένιωθα για εκείνην. Και όμως... ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχός μας. Καμιά φορά γίνεται πολέμιος των θέλω μας, τιμωρώντας μας με τον πιο σκληρό τρόπο.
Η Αλεξάνδρα παντρεύεται! Κι έχω μόνο μία εβδομάδα... μία εβδομάδα μέσα στην οποία καλούμαι να επανεξετάσω τη ζωή μου και να αναζητήσω τα λάθη μου, ακόμα κι αν δεν μπορώ να τα διορθώσω. Μία εβδομάδα για να καταλάβω τι πήγε στραβά. Πότε έγινα ο άντρας που είμαι σήμερα. Ο άντρας που δεν θα αποκτήσει ποτέ αυτό που πραγματικά ήθελε.
Ναι... αυτή είναι η τιμωρία μου... και είναι μεγαλύτερη απ' όσο μπορώ ν' αντέξω. Γιατί, ο μεγαλύτερός μου φόβος κινδυνεύει να γίνει πραγματικότητα. Γιατί, μια ολόκληρη ζωή, αυτό που φοβόμουν περισσότερο από κάθε τι άλλο ήταν ότι μπορεί να την έχανα... να έφευγε... να με ξέχναγε...
Με λένε Αντρέα, και αυτή είναι η ιστορία μου..."
 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal