Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η περίληψη του νέου μου βιβλίου με τίτλο "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:00 μ.μ.
Επιτέλους, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η επιμέλεια του νέου μου βιβλίου με τίτλο, "Μη με ξεχάσεις", ολοκληρώθηκε και πολύ σύντομα θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων, από τις εκδόσεις ΜΑΤΙ. Όταν έρθει η ώρα, θα ευχαριστήσω όπως πρέπει, όλους εκείνους που με στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Προς το παρόν, θέλω απλά να τους πω ακόμα μια φορά ότι τους ΑΓΑΠΩ -ξέρουν εκείνοι ποιοι είναι- και να μοιραστώ με όλους εσάς την περίληψη του βιβλίου, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχω στα χέρια μου και το εξώφυλλο... I'm so excited!!!


"Είμαι εγωκεντρικός, κρύβομαι πίσω από άνοστα αστεία, και παράλληλα αδυνατώ να πάρω αποφάσεις. Στα είκοσι έξι χρόνια της ζωής μου, έχω κάνει πολλά πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Περισσότερο απ' όλα, όμως, που δεν υπήρξα αρκετά τολμηρός, για να διεκδικήσω το κορίτσι που αγάπησα όσο κανένα άλλο. Τον πρώτο μου έρωτα... το μοναδικό μου έρωτα... την Αλεξάνδρα... την Άλεξ μου... την καλύτερή μου φίλη.
Πάντα πίστευα πως υπήρχε χρόνος. Πως όσα λάθη κι αν έκανα, θα ερχόταν η στιγμή που, επιτέλους, θα έβρισκα το κουράγιο να της μιλήσω με ειλικρίνεια, να της εκφράσω όλα όσα ένιωθα για εκείνην. Και όμως... ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχός μας. Καμιά φορά γίνεται πολέμιος των θέλω μας, τιμωρώντας μας με τον πιο σκληρό τρόπο.
Η Αλεξάνδρα παντρεύεται! Κι έχω μόνο μία εβδομάδα... μία εβδομάδα μέσα στην οποία καλούμαι να επανεξετάσω τη ζωή μου και να αναζητήσω τα λάθη μου, ακόμα κι αν δεν μπορώ να τα διορθώσω. Μία εβδομάδα για να καταλάβω τι πήγε στραβά. Πότε έγινα ο άντρας που είμαι σήμερα. Ο άντρας που δεν θα αποκτήσει ποτέ αυτό που πραγματικά ήθελε.
Ναι... αυτή είναι η τιμωρία μου... και είναι μεγαλύτερη απ' όσο μπορώ ν' αντέξω. Γιατί, ο μεγαλύτερός μου φόβος κινδυνεύει να γίνει πραγματικότητα. Γιατί, μια ολόκληρη ζωή, αυτό που φοβόμουν περισσότερο από κάθε τι άλλο ήταν ότι μπορεί να την έχανα... να έφευγε... να με ξέχναγε...
Με λένε Αντρέα, και αυτή είναι η ιστορία μου..."

18 σχόλια on "Η περίληψη του νέου μου βιβλίου με τίτλο "Μη με ξεχάσεις""

Χρύσα είπε...

Συγχαρητήρια Γιωτάκι μου και με το καλό η έκδοση του νέου σου βιβλίου!Από την περίληψη και μόνο το έχω λατρέψει!Πρώτο πρόσωπο στην αφήγηση και μάλιστα άντρας;;;ΠΕΘΑΙΝΩ!!!Κάθε επιτυχία σου εύχομαι αν και είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 1 Νοεμβρίου 2013 στις 7:52 μ.μ. είπε...

@ Σ' ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου για τις τόσο θερμές ευχές σου! Χαίρομαι που η πρώτη γεύση σου άρεσε κι ελπίζω το περιεχόμενο, να σου αρέσει εξίσου! :)
Το να γράφω ως άντρας, όντας γυναίκα, ήταν υπέροχη εμπειρία την οποία διασκέδασα και απόλαυσα στο έπακρο!

BUTTERFLY on 1 Νοεμβρίου 2013 στις 9:00 μ.μ. είπε...

Αντε ποτε θα βγει να παω να το παρω; Απο περυσι το περιμενω! Πολυ ομορφη και δινατη αρχη! (Γενικα, ειμαστε σε ενα κοινο μηκος κυματος... σε ενα βιβλιο που δουλευω τελευταια κλεινω την εισαγωγη ' Ειμαι Ελευθερια Σενικιδου και αυτη ειναι η ιστορια μου" Χαχαχα!, αν δεν ταιριαζαμε...) Με το καλο! Φιλακια!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 1 Νοεμβρίου 2013 στις 9:30 μ.μ. είπε...

@ Χριστινάκι, πρώτα ο Θεός, τέλη Νοεμβρίου! Χα, χα, χα... κάπως έτσι, κλείνει και ο δικός μου πρόλογος, πέραν της περίληψης! :P
Να ΄σαι καλά κοριτσάκι μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια πολλά...

Panos Konstantinidis on 2 Νοεμβρίου 2013 στις 5:25 μ.μ. είπε...

Γιώτα συγχαρητήρια, άντε και το περιμέναμε :) Μας άνοιξε την όρεξη η περίληψη, ανυπομονώ να το λάβω στα χέρια μου!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 2 Νοεμβρίου 2013 στις 5:57 μ.μ. είπε...

@ Σ' ευχαριστώ Πάνο μου! Ελπίζω, αν όχι περισσότερο, να σου αρέσει όσο και το προηγούμενο! :)
Όπως επίσης ελπίζω να τα καταφέρεις να έρθεις και φέτος στην παρουσίαση και μάλιστα, με τα της συζύγου αυτή τη φορά! ;)
Η Ειρήνη, όλο την κουβέντα σου έχει... :)

alexia on 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:04 μ.μ. είπε...

Αχ τι ωραια περιληψη γιωτακι μου σουπερ! Μπραβο αντε με το καλο να το πιασουμε κ αυτο στα χερια μας! Στειλε μου εξωφυλλο!! Κ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καθε επιτυχια! :-)

Panos Konstantinidis on 3 Νοεμβρίου 2013 στις 7:35 π.μ. είπε...

Αυτή τη φορά θα το προσπαθήσω περισσότερο να έλθω μετά συζύγου, αν μπορέσουμε να αφήσουμε κάπου τη μικρή.

Τα χαιρετίσματα μου και στην Ειρήνη:)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 3 Νοεμβρίου 2013 στις 9:26 π.μ. είπε...

@ Αλεξάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ! :)
Τελικό εξώφυλλο, δεν έχω ακόμα, αλλά όταν το πάρω στα χέρια μου θα στο στείλω! <3

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 3 Νοεμβρίου 2013 στις 9:26 π.μ. είπε...

@ Πάνο, μακάρι να τα καταφέρετε! Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω και την σύζυγο! :)
Όσο για τα χαιρετίσματα, θα τα μεταφέρω μετά που θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο! ;)

irini on 4 Νοεμβρίου 2013 στις 9:42 π.μ. είπε...

Τα χαιρετισματα εχουν παραδοθει και ελπιζω κι εγω Πανο να μπορεσεις να ερθεις μαζι με την συζυγο και να την γνωρισουμε απο κοντα!!

Στο θεμα μας τωρα...Γιωτουλα μου ευχομαι ολοψυχα ο Ανδρεας σου να κανει πολλες καρδιες να χτυπησουν πιο δυνατα και η ιστορια του να αγαπηθει οπως του αξιζει...Σ' ευχαριστω για ολες τις σκεψεις,για ολες τις λεξεις και για ολα τα συναισθηματα...για μενα θα ειναι παντα το αγαπημενο μου και θα εχει παντα μια ξεχωριστη θεση στη καρδια μου!Ευχομαι να συνεχισεις να εισαι τοσο δημιουργικη και να εχω την χαρα να υπαρχουν ακομη περισσοτερα βιβλια σου στη βιβλιοθηκη μου!Σ'αγαπω πολυ και ειμαι πολυ περηφανη για σενα!

vicky on 5 Νοεμβρίου 2013 στις 2:20 μ.μ. είπε...

Α,έχω μείνει πολύ πίσω!Δεν το πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να διαβάσουμε το καινούργιο σου βιβλίο.Θα μετράω τις μέρες.Και μόνο από την περίληψη κόλλησα.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία,αν και είμαι σίγουρη ότι την έχεις εξασφαλισμένη ;)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 6 Νοεμβρίου 2013 στις 10:24 π.μ. είπε...

@ Ειρήνη μου, σ' ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ! Δύσκολο ν' αγαπήσει κανείς τον Ανδρέα όσο εσύ, αλλά ελπίζω! Χα, χα, χα...
Εγώ σ' ευχαριστώ, για την αγάπη, την στήριξη, την θετική ενέργεια... για όλα! Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ, πολύ και είμαι ευτυχισμένη που υπάρχεις στη ζωή μου!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 6 Νοεμβρίου 2013 στις 10:25 π.μ. είπε...

@ Σ' ευχαριστώ πολύ Βίκυ μου! Είδες; Πέρασε ο καιρός! Πότε το συζητάγαμε, πότε ήρθε η ώρα! Σε λίγες μέρες, θα έχω και το εξώφυλλο! :D
Προσωπικά, μου άρεσε πάρα πολύ... <3

Αλίκη Σκούφα on 6 Νοεμβρίου 2013 στις 4:16 μ.μ. είπε...

Συγχαρητήρια Γιώτα μου :) Ανυπομονώ να το διαβάσω!!! Εύχομαι να πάει πολύ καλά και να το αγαπήσει πολύς κόσμος!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 6 Νοεμβρίου 2013 στις 9:00 μ.μ. είπε...

@ Αλίκη μου σ' ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω οι ευχές οι δικές σου, αλλά και όλων των υπολοίπων, να πιάσουν και να πάμε όσο καλά πήγαμε στο πρώτο βιβλίο και ακόμα καλύτερα! <3

irini on 7 Νοεμβρίου 2013 στις 7:30 μ.μ. είπε...

Για τον Ανδρεα μιλαμε..εννοειται πως θα τον αγαπησουν!Και σταματα να μ'ευχαριστεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΕΙΟ,αφου τον περισσοτερο καιρο σου κανω την ζωη δυσκολη και σε φτανω στα ορια της παρανοιας! χα χα

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 8 Νοεμβρίου 2013 στις 9:37 π.μ. είπε...

@ Ειρήνη, μου αρέσει η αισιοδοξία σου! Την χαίρομαι και μου φτιάχνει τη διάθεση! Και ναι... μου σπας τα νεύρα και με οδηγείς στην τρέλα, αλλά σε αγαπάω... τι να κάνω; Χα, χα, χα... ;)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal