Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Η Μαρία Δελμαδώρου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 5:22 μ.μ.
Η Μαρία Δελμαδώρου διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Facebook:"ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ Ν' ΑΓΑΠΑΣ
Γράφεις μέσα στο καταπληκτικό βιβλίο σου, ξέρεις <<να θυσιάζεσαι>>, εγώ συμπληρώνω «ξέρεις και να λες την αλήθεια κατά πρόσωπο χωρίς να κρύψεις τίποτα» και αν ο άλλος σε ακολουθήσει θα σε αγαπάει ακόμα πιο δυνατά.
Πόσο δύσκολη μοιάζει η αλήθεια, γιατί άραγε την κρύβουμε απ' όσους αγαπάμε, ο παππούς μου μου έμαθε από μικρή να έχω ανοιχτούς ορίζοντες, για μένα ο Στέφανος ο πρωταγωνιστής σου με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, γιατί μέσω της δικής σου της γραφής έδειξες ότι αυτός ο άνδρας με ότι πρόβλημα και αν έχει, φέρθηκε τίμια, ντόμπρα και έχει μπέσα, δεν φοβήθηκε την αλήθεια, παρόλο που όταν αγαπάμε συμπεριφερόμαστε εγωιστικά.
Γιώτα τόσο καιρό μέσω fb είχες κερδίσει με την τρέλα σου την αγάπη μου, από εχτές το βράδυ που τελείωσα το βιβλίο σου κέρδισες την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου.
Είναι δύσκολο να γράφεις για την αγάπη, είναι ακόμα πιο δύσκολο να γράφεις για την αλήθεια που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε 2 άτομα που αγαπιούνται.
2ον Πιάστηκες με ένα δύσκολο θέμα, κατάλαβα ότι πρέπει να χρειάστηκες πολλές ώρες ανάγνωσης σε επιστημονικά περιοδικά και σάιτ. Επίσης δαπάνησες πολύ χρόνο γιατί ένωσες δυο επιστήμες(της Ιατρικής και της Νομικής), που δυστυχώς στην Ελλάδα του 2016 έχουν γίνει λίγο απροσάρμοστες, οι πληροφορίες που δίνεις είναι ακριβείς.
Ένα ακόμα θα σου πω για να κλείσω την μακροσκελή γνώμη μου, σε ευχαριστώ για αυτό που έδειξες. Ο ρατσιστής παίρνει τα γονίδια από το σπίτι του. Μπορεί και να υπάρξει εγχώριος μορφωμένος.
Σε ευχαριστώ που έδειξες ότι: Όταν αγαπάς πρέπει να λες αλήθεια και ας πονέσεις!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ~ ΜΠΡΑΒΟ ~ ΜΠΡΑΒΟ ~ ΜΠΡΑΒΟ.
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ & ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!"

Μαράκι μου, γλυκό... Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ με έχουν συγκινήσει τα λόγια σου. Είναι από τις στιγμές εκείνες που η καρδιά σου σκιρτά, επειδή αρχίζεις να πιστεύεις πως κάτι έκανες καλά, πως έπραξες σωστά που αποφάσισες να ρισκάρεις. Και σ' ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου που με κάνεις να αισθάνομαι έτσι απόψε. Σ' ευχαριστώ που επέλεξες, ανάμεσα σε τόσες άλλες, να διαβάσεις την ιστορία του Στέφανου και της Ιόλης, αλλά και που της έδωσες μια θέση στην καρδιά σου. Εύχομαι, στο μέλλον, να σου προσφέρω κι άλλες ιστορίες που θα τις αγαπήσεις εξίσου.

2 σχόλια on "Η Μαρία Δελμαδώρου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς""

Maria Delmadorou είπε...

Να 'σαι καλά Γιωτα μου και πάντα επιτυχιες.

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 21 Ιουνίου 2016 - 10:26 μ.μ. είπε...

@ Μαράκι μου, χίλια ευχαριστώ για όλα! <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal