Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η Ιωάννα Χριστοδούλου για το "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 9:40 μ.μ. 2 σχόλια
Η Ιωάννα Χριστοδούλου διάβασε το "Μη με ξεχάσεις" κι έγραψε στο Goodreads:


"Το αγαπώ, το αγαπώ, το αγαπώωω!!!!!!!!!
Ένα απίστευτα γλυκό και τρυφερό βιβλίο... Γέλασα πολύ, συγχύστηκα άλλο τόσο με τον Ανδρέα!
Χαρακτήρες με σάρκα και οστά που παίρνεις όρκο πως ζουν κάπου γύρω σου και απλά δεν τους γνωρίζεις!
Πρώτο βιβλίο της Παπαδημακοπούλου που διαβάζω και δεν θα είναι το τελευταίο! Θα το πω άλλη μια φορά, το αγαπώωω!!!!!"

Ιωάννα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία του Ανδρέα μου και που πέρασες όμορφα διαβάζοντάς την. Εύχομαι στο μέλλον να σου χαρίσω και άλλα όμορφα ταξίδια που θα τα αγαπήσεις εξίσου!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η Τόνια Αλιφέρη για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 9:28 μ.μ. 4 σχόλια
Η Τόνια Αλιφέρη διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" κι έγραψε στο Goodreads:


""Όταν ξέρεις να αγαπάς" αλήθεια πόσα πράγματα μπορείς να αλλάξεις;
Πόσα ρίσκα μπορείς να πάρεις και πόσο πρόθυμος μπορεί να είσαι να απαρνηθείς αυτά που μέχρι χθες ήταν όλη σου η ζωήα Θέλει πολύ μεγάλη δύναμη για να πας κόντρα σε όλους και σε όλα, να τα βγάλεις πέρα σε καταστάσεις που ποτέ δε φανταζόσουν πως θα κλιθείς να αντιμετωπίσεις. Σε μια κοινωνία που αρνείται πεισματικά να βγάλει τις παρωπίδες σε οτιδήποτε διαφορετικό, οι ήρωες τις Γιώτας Παπαδημακοπούλου παλεύουν για το δικαίωμα στην αγάπη και την ευτυχία.
Έχοντας διαβάσει τα δυο πρώτα βιβλία της Γιώτας μπορώ να πω με σιγουριά οτι σε αυτό το βιβλίο είναι πιο ώριμη συγγραφικά και οι χαρακτήρες που έπλασε είναι ολοκληρωμένοι απο κάθε άποψη. Δικός μου αγαπημένος ο πατέρας της Ιόλης, Βαλέριος, ο οποίος διχάζεται ανάμεσα στην αγάπη για το παιδί του και στα κοινωνικά στερότυπα. Οι σκηνές πατέρα-κόρης με έκαναν να δακρύσω ουκ ολίγες φορές.
Εύχομαι στην αγαπημένη μου Γιώτα, το βιβλίο αυτό να αγαπηθεί όσο του αξίζει και ελπίζω να συνεχίσει για πολλά χρόνια να μας χαρίζει τόσο όμορφα λογοτεχνικά ταξίδια!!!"

Τόνια μου, ξέρεις πολύ καλά πως όσα ευχαριστώ και να σου πω θα είναι πολύ λίγα. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στο χρωστάω επειδή είσαι πάντα εκεί, κι αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους που σ' αγαπάω. Σ' ευχαριστώ, όμως, που κάθε φορά αγκαλιάζεις τις ιστορίες μου με τόση τρυφερότητα, πολύ περισσότερο, την συγκεκριμένη! 

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Το Ράδιο Νετ Λαμίας, 101.9FM, έγραψε για την παρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στη Λαμία

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:58 μ.μ. 2 σχόλια

Το Ράδιο Νετ Λαμίας, 101.9FM, βρέθηκε κοντά μας στην παρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς", στο Public Λαμίας, στις 17 Μαρτίου 2016, και έγραψε σχετικά με την εκδήλωσή μας στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού.
Ευχαριστώ θερμά τον Νίκο Μωραΐτη για την παρουσία του εκεί, για τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε, αλλά και για τον ενθουσιασμό του και την στήριξή του. 
Πολλά ευχαριστώ στο Ράδιο Νετ για την υποστήριξή του αλλά και για τις συνολικές του δράσεις στον χώρο των πολιτιστικών, μια πράξη πολύ σημαντική που μακάρι να την μιμηθούν και άλλοι.

Για να επισκεφτείτε την σελίδα του Ράδιο Νετ, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Υπογραφές βιβλίων "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στο Public Αγίου Δημητρίου

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:34 μ.μ. 2 σχόλια

Αυτό το Σάββατο, 09 Απριλίου 2016, από τις 12.00μ.μ. μέχρι και τις 14.00μ.μ., θα βρίσκομαι στο Public Αγίου Δημητρίου, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, προκειμένου να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να σας συστήσω τον Στέφανο και την Ιόλη μου. Προβλέπεται ότι θα έχουμε μια πολύ όμορφη μέρα, και θα είναι χαρά μου να περάσω το πρωινό μαζί σας. Σας περιμένουμε με αγάπη, όπως πάντα...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" υποψήφιο στα Βραβεία Βιβλίου Public 2016

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:19 μ.μ. 8 σχόλια

Βραβεία Βιβλίου Public 2016, λοιπόν, κι εσείς καλείστε, για μια ακόμα χρονιά, να ψηφίσετε τα βιβλία που αγαπήσατε περισσότερο το 2015.
Το δικό μου "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς", είναι υποψήφιο στην κατηγορία Ελληνικού μυθιστορήματος και στην κατηγορία Ηρωίδα έμπνευση. Δεν σας κρύβω πως ειδικά η δεύτερη υποψηφιότητα, με τιμάει απίστευτα πολύ.
Αν, λοιπόν, διαβάσατε την ιστορία της Ιόλης και του Στέφανου, αν την αγαπήσατε και μαζί με αυτήν αγαπήσατε και τους ίδιους, και κυρίως, αν πιστεύετε πως αξίζουν την ψήφο σας, δεν έχετε παρά να μπείτε στο παρακάτω links και να τους την προσφέρετε, πατώντας στη συνέχεια Καταχώρηση και Ολοκλήρωση, αφού δώσετε το mail σας (στο οποίο θα σας έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης) ή συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook.

Ελληνικό μυθιστόρημα:


Ηρωίδα έμπνευση:


Όπως και να 'χει, σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, αλλά και που αγκαλιάσατε το βιβλίο αυτό με τόση τρυφερότητα. Αυτό και μόνο μάς κάνει να αισθανόμαστε νικητές... Να είστε πάντα καλά, και όλοι μαζί, να στέλνουμε τα βιβλία μας όσο πιο ψηλά μπορούμε.
 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal