Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Οι "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" μέσα από τα δικά σας μάτια... ξανά

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:40 μ.μ.
Καιρό έχω ν' ανεβάσω φωτογραφίες σας, και πριν λίγο συνειδητοποίησα πως έχουν μαζευτεί ένα σωρό, οπότε καιρός να τις μοιραστώ μέσω τούτου του άμοιρου blog, χαμογελώντας για ακόμα μία φορά με χαρά και με συγκίνηση. Σας ευχαριστώ, όλους...


Ο Αναστάσιος Γαρδίκης επισκέφτηκε τη φίλη μου και κουμπάρα του, Ειρήνη Πάππου, στη Θεσσαλονίκη, και δεν έβγαινε από το σπίτι γιατί διάβαζε, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να με βρίζει αλλά δεν πειράζει... Το γέλιο που έκανα θα μου μείνει αξέχαστο...


Η Σταυρούλα Σπυρέλη πάντα έχει έναν καλό λόγο, μια γλυκιά κουβέντα σου πει. Αυτή τη φορά, είπε να μοιραστεί και μια γλυκιά εικόνα.


Ο Θάνος απέκτησε το βιβλίο μου και η αλήθεια είναι πως η τοποθέτησή του στη βιβλιοθήκη του, είναι μεν περίεργη, αλλά σίγουρα πρωτότυπη.


Η Θεοδώρα απολαμβάνει την υπέροχη αυτή θέα, στο λιμάνι της Χαλκίδας, κάνοντας την καλύτερη δουλειά... διαβάζοντας!


Η Βάσω Πετράτου σουλατσάρει για ακόμα μία φορά στα Public, και για μία ακόμα φορά, το βιβλίο μου βρίσκεται στα ράφια της Φανταστικής Λογοτεχνίας. Κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει, επιτέλους!


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σαλαμίνας παρέλαβε τα βιβλία, δωρεά, του εκδοτικού μας οίκου, και είπε να μας ευχαριστήσει στέλνοντάς μας φωτογραφίες.


Άλλη μία φωτογραφία από τα Public, του Αγίου Δημητρίου συγκεκριμένα, και από τον Δημήτρη Μπαγετάκο, που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά πως αυτό το βιβλίο, στα συγκεκριμένα καταστήματα, δεν θα βρεθεί ποτέ στο σωστό ράφι.

2 σχόλια on "Οι "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" μέσα από τα δικά σας μάτια... ξανά"

Άννα είπε...

Υπέροχες αλλά έχεις και άλλες που δεν έχεις ανεβάσει!!! Εεε;;;

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 1 Μαρτίου 2017 - 12:13 μ.μ. είπε...

@ Άννα μου, λίαν συντόμως θα ανέβουν και οι υπόλοιπες! Άργησα λίγο, αλλά θα γίνει κι αυτό! <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal