Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Φωτογραφίες και video από την παρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στα Χανιά

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 1:02 μ.μ.

Το ξέρω πως είμαι τραγική, αλλά η αλήθεια είναι πως η χρονιά αυτή έχει αποδειχτεί τόσο γεμάτη και πλήρης που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να προλάβεις να κάνεις όλα όσα θες στους χρόνους που θες -και που οφείλεις ορισμένες φορές.
Έτσι, λοιπόν, με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, μοιράζομαι μαζί σας την παρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" -σε ηχητικό αρχείο-, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε στο υπέροχο βιβλιοπωλείο "Librairie" το οποίο ευχαριστώ θερμά για την υπέροχη βραδιά που μας ετοίμασε.
Όπως, επίσης, ευχαριστώ τον φίλο και ομότεχνο Πολυχρόνη Κουτσάκη, που όχι μόνο παρουσίασε το βιβλίο μου με τρόπο μοναδικό, αλλά μαζί με την οικογένειά του με αγκάλιασαν με απέραντη αγάπη από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας μέχρι και σήμερα, κάτι που δεν νομίζω πως θα μπορέσω ποτέ να ξεπληρώσω.
Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά μας, μεταμορφώνοντας την παρουσίαση αυτή σε κάτι περισσότερο, με την συζήτησή μας να παίρνει διαστάσεις γοητευτικές και αξέχαστες. Πραγματικά, κάθε στιγμή μαζί σας ήταν μοναδική.

Ακούστε την παρουσίαση εδώ:

Και μερικές φωτογραφίες της βραδιάς...






2 σχόλια on "Φωτογραφίες και video από την παρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στα Χανιά"

Χρύσα είπε...

Υπέροχοι!!!Μακάρι να είχαμε βίντεο!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 8 Μαρτίου 2016 στις 11:17 π.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, πράγματι, μακάρι, αλλά και το ηχητικό ντοκουμέντο είναι κάτι! :)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal