Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Η Μαρία Νικολούδη για το "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:12 μ.μ. 4 σχόλια
Η Μαρία Νικολούδη διάβασε το "Μη με ξεχάσεις" κι έγραψε στο Goodreads:


"Μόλις το τελείωσα και ακόμα σκέφτομαι την ιστορία του βιβλίου... Ένα βιβλίο γλυκό, ρομαντικό και με έναν ήρωα, τον Ανδρέα που σε κάνει να συμπάσχεις μαζί του (αν και μερικές φορές ήταν για ξύλο) μέσω της ξεκαρδιστικής σε μερικά σημεία αφήγησής του, ειδικά εκεί που ζήλευε, τον οποίο βλέπουμε να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον έρωτα και την φιλία αλλά όπως πάντα ο έρωτας νικά... Ένας έρωτας που μας μαθαίνει να αρπάζουμε τις ευκαιρίες όταν μας δίνονται και ένας έρωτας που όλοι ευχόμαστε να συναντήσουμε σε αυτή τη ζωή... Απλά συγχαρητήρια στην συγγραφέα Γιώτα Παπαδημακοπούλου για το εξαιρετικό αυτό βιβλίο... Εννοείται σύντομα σειρά θα έχουν και οι άγγελοι."

Μαράκι μου, διάβασα το σχόλιό σου τυχαία πριν από λίγο, και μόνο χαρά και συγκίνηση μπόρεσα να νιώσω. Χαίρομαι που αγάπησες τον Ανδρέα μου και την ιστορία του, που πέρασες καλά και διασκέδασες, και εύχομαι και τα άλλα μου βιβλία να σου αρέσουν εξίσου.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Ο Νεκτάριος Καλογήρου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:05 μ.μ. 2 σχόλια
Ο Νεκτάριος Καλογήρου διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" κι έγραψε στο Goodreads:


"Μια καλή ιστορία που επιχειρεί να βρει τις ισορροπίες σε μια σχέση που από την αρχή βρίσκεται στο επίκεντρο των επικρίσεων. Αν και προσωπικά δεν είμαι λάτρης με αυτού του είδους τη λογοτεχνία, δεν μπορώ να μη σταθώ στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα καλογραμμένο βιβλίο. Το θεωρώ ως μια καλή επιλογή για τις αναγνώστριες που θα θελήσουν να διαβάσουν κάτι που θα τις ταξιδέψει σ' ένα κόσμο αγνής αφοσίωσης."

Τυχαία διάβασα το σχόλιό σας σχετικά με το βιβλίο μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, τόσο που επιλέξατε να το διαβάσετε παρά του ότι το είδος δεν είναι από αυτά που προτιμάτε, όσο και για το ότι μπήκατε στον κόπο να γράψετε τόσο καλά σχόλια γι' αυτό. Ειδικά από έναν άντρα αναγνώστη, το εκτιμώ ιδιαιτέρως. Να 'στε καλά! 

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Η Σοφία Μαραντίδου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 9:45 μ.μ. 2 σχόλια
Η Σοφία Μαραντίδου διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" κι έγραψε στο Facebook:


"Μόλις τελείωσα το καταπληκτικό βιβλίο της Γιώτας Παπαδημακοπούλου "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"... Ένα βιβλίο που πραγματικά αντικατοπτρίζει τον τίτλο του!!! Με έκανε να στεναχωρηθώ, να θυμώσω, να αγανακτήσω μα πάνω απ' όλα να αγαπήσω δυνατά!!!
Η συγγραφέας αγγίζει ένα θέμα ταμπού με απίστευτη ευαισθησία χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς, μας δείχνει τον ρατσισμό αλλά τον φόβο των άλλων που βιώνει ένας οροθετικός άνθρωπος. Πως σε μια στιγμή μπορεί να "καταστραφεί" η ζωή ενός ανθρώπου από ένα μόνο λάθος. Ένα βιβλίο που πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους μας!!!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

Σοφία μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε, που σε προβλημάτισε, που σε γέμισε έντονα συναισθήματα. Εύχομαι, στο κοντινό μέλλον, να κάνουμε μαζί κι άλλα όμορφα "ταξίδια"! 
 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal