Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Σοφία για το "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 3:49 μ.μ.
Η Σοφία διάβασε το "Μη με ξεχάσεις" κι έγραψε στο Goodreads:



"Η Αλεξάνδρα και ο Ανδρέας ήταν οι καλύτεροι φίλοι από 6 χρόνων! Μια φιλιά που κρατάει 20 χρόνια και πέρασε από πολλές καταστάσεις. Η Άλεξ παντρεύεται σε μια βδομάδα και ο Ανδρέας είναι έτοιμος να τη χάσει. Ή μήπως δεν είναι αργά για να της αποκαλύψει τα συναισθήματα του και να τολμήσει για μια ευκαιρία μαζί της;
Πραγματικά υπέροχη ιστορία! Παρ' ότι συνήθως προτιμώ τα ξενόγλωσσα μυθιστορήματα, το συγκεκριμένο βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν αρκετά ευχάριστο στο να το διαβάσεις και με συνεπήρε από τη πρώτη στιγμή! Αγαπώ ιδιαίτερα τις ιστορίες αγάπης που οι πρωταγωνιστές ήταν παιδικοί φίλοι και ειδικά όταν βλέπω σκηνές από το παρελθόν τους.
Το βιβλίο αυτό είχε τα πάντα! Χαρά, γέλιο, συναίσθημα, θλίψη και θυμό. Μου προκάλεσε ιδιαίτερα αγανάκτηση καθώς προσπαθούσα να καταλάβω γιατί φέρονταν έτσι και ήθελα τόσο πολύ να έχει ευτυχισμένο τέλος για όλους! Πιστεύω πως θα μπορούσα άνετα να το ξαναδιαβάσω κάποια στιγμή στο μέλλον και το συστήνω σε όλους όσους αγαπούν τέτοιες ιστορίες!"

Σοφία μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα και γλυκά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε ο Ανδρέας μου, αλλά και η ιστορία που είχε να πει, και που δεν απογοητεύτηκες. Θα είναι χαρά μου στο μέλλον να διαβάσεις και άλλες ιστορίες μου και να μοιραστείς την άποψή σου μαζί μου. Καλή και δημιουργική συνέχεια. 

4 σχόλια on "Η Σοφία για το "Μη με ξεχάσεις""

Elena Karagasidou είπε...

Telio vivlio to diavasa persi❤❤

Olga Soupiou-Sachinidou είπε...

Όλα διαβασμένα κ υπέροχα !!!!!! εξαιρετικά!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 3 Μαρτίου 2017 στις 9:12 μ.μ. είπε...

@ Σ' ευχαριστώ, Έλενα! Χαίρομαι που σου άρεσε! ^_^ <3

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 3 Μαρτίου 2017 στις 9:13 μ.μ. είπε...

@ Ολγάκι μου, γλυκό... Πολύ σ' ευχαριστώ! ^_^ <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal