Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Ο συγγραφέας Στέλιος Στυλιανού για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 3:49 μ.μ. 2 σχόλια
Ο συγγραφέας Στέλιος Στυλιανού διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Facebook:


"Ενώ άφηνα το μυθιστόρημα της φίλης Γιώτας Παπαδημακοπούλου  "ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ Ν' ΑΓΑΠΑΣ" για να το διαβάσω στις διακοπές, φυλλομετρώντας το για λίγο αισθάνθηκα πως κάτι με τραβούσε κι αυτό δεν ήταν άλλο από τον όμορφο τρόπο γραφής της που από τις πρώτες σελίδες κινεί στον αναγνώστη την περιέργεια να συνεχίσει. Συνέχισα και ειλικρινά ήταν τόσο εντυπωσιακό που δεν μπορούσα να μην το τελειώσω... Δεν είμαι κριτικός και ούτε ποτέ θα ήθελα να κρίνω τη ψυχούλα του κάθε συγγραφέα, όμως είναι καθήκον μου πιστεύω ως απλός αναγνώστης να επισημάνω τις αρετές αυτού του βιβλίου που με συνεπήρε και με ταξίδεψε ευχάριστά. Θέλω λοιπόν να συγχαρώ ειλικρινά την αγαπητή μου Γιώτα και να συστήσω το πανέμορφο αυτό της πόνημα σε όλους όσους δεν το πήραν και δεν το διάβασαν να μην το χάσουν... Είναι υπέροχο!!!"

Στέλιο μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι χαρά και τιμή μου να διαβάζω τόσο κολακευτικές σκέψεις πάνω στο βιβλίο μου, από έναν άνθρωπο όπως είσαι εσύ, αλλά κι από έναν συγγραφέα με τις δικές σου επιτυχίες. Σ' ευχαριστώ και πάλι και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και πάντα να έχεις επιτυχίες και να μας ταξιδεύεις!

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Η Έλενα Βολιώτη για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 3:46 μ.μ. 4 σχόλια
Η Έλενα Βολιώτη διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Goodreads:

 
"Τι να πεις για αυτό το βιβλίο; Τα λέει όλα ο τίτλος του. Νοιώθω τόσο μικρή μπροστά στο μέγεθος της αγάπης της Ιόλης και του Στέφανου... Οι ήρωες δεν διστάζουν να παλέψουν, να διεκδικήσουν και να ακολουθήσουν αυτό που προστάζει η καρδιά τους, αντίθετα από τα κοινωνικά δεδομένα. Δυστυχώς ο κοινωνικός περίγυρος στη χώρα μας και οι νόμοι του κράτους βάζουν εμπόδια σε πραγματικές απλές και δεδομένες για κάποιους επιθυμίες. Η σχέση των δυο ανθρώπων είναι μια δυνατή, σπάνια που αν και δοκιμάζεται παραμένει αλώβητη και ισχυρή. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μπορούσαμε να βιώσουμε την απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη."

Κοριτσάκι μου, σ' ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα και γεμάτα αγάπη λόγια σου! Σ' ευχαριστώ που ταξίδεψες με τους ήρωές μου, αλλά και που βίωσες την αγάπη τους με όλο σου το είναι!

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Βιβλιοπαρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στην "Παριανή Ενημέρωση"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:21 μ.μ. 2 σχόλια

Βιβλιοπαρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στην "Παριανή Ενημέρωση", την οποία ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία.

Για να επισκεφτείτε την σελίδα τους ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στο Top 10 των πιο περιζήτητων βιβλίων του Ιουνίου στο Perizitito Κύπρου

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:47 μ.μ. 6 σχόλια
Επειδή -προφανώς- κοιμάμαι όρθια, δεν είχα πάρει χαμπάρι μέχρι σήμερα πως το perizitito έχει και ξεχωριστό site για την Κύπρο. Τυχαία, λοιπόν, χθες το βράδυ, έπεσα πάνω σε μια ανάρτησή τους σχετικά με τα 10 πιο περιζήτητα βιβλία στην Κύπρο για το μήνα Ιούνιο. Και το δικό μου "παιδάκι", ήταν ανάμεσά τους και επιπλέον, ήταν το βιβλίο της εβδομάδας. Η τιμή για μένα είναι μεγάλη, η συγκίνηση ακόμα μεγαλύτερη, και το να πω ένα απλό ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για να εκφράσω το πως νιώθω... 


Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Η Δήμητρα Διαμαντοπούλου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:25 μ.μ. 2 σχόλια
Η Δήμητρα Διαμαντοπούλου διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Facebook:


"Καλημέρα Γιώτα μου!!!! Λέω καλημέρα γιατί δούλευα νύχτα και μόλις έκλεισα τις τελευταίες σελίδες του βιβλίου σου!!!! Το βιβλίο σου είναι τόσο καλογραμμένο, χωρίς να κουράζει!!! Όταν ξέρεις να αγαπάς ξεπερνάς τα πάντα!!!!! Χαίρομαι σαν νοσηλευτρια που έθιξες ένα θέμα ταμπού που θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση και όχι παραπληροφορηση!!!! Σε ευχαριστώ γι' αυτό το ταξίδι!!!!! Γέλασα, έκλαψα, θύμωσα! Νομίζω πάνω από όλα όμως ξέρω να αγαπώ!!!!! Υποκλίνομαι στην πένα σου και σου εύχομαι πάντα επιτυχίες!!!!!!"

Κοριτσάρα μου, γλυκιά... Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που άρεσε το βιβλίο μου και που σε έκανε να νιώσεις τόσα πολλά πράγματα. Μα πάνω απ' όλα, χαίρομαι που όντας άνθρωπος με ειδίκευση πάνω σε ορισμένα θέματα, βρήκες πως το βιβλίο μου θίγει πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να μιλάμε κάτω από το φως της αλήθειας, και όχι πίσω από τις σκιές των ψεμάτων!

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Βιβλιοπαρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στην εφημερίδα "Κορινθιακή"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:58 μ.μ. 3 σχόλια
Η εφημερίδα "Κορινθιακή", παρουσίασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στο φύλλο 536, το Σαββατοκύριακο 20/21 Ιουνίου 2015. Ευχαριστώ θερμά τους υπεύθυνους για την φιλοξενία, αλλά και την στήριξή τους.

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

Βιβλιοπαρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στον ιστότοπο "Ανάδειξη: Ακαδημία Ανώτερης Αξιολόγησης"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:43 μ.μ. 2 σχόλια

Βιβλιοπαρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στον ιστότοπο "Ανάδειξη: Ακαδημία Ανώτερης Αξιολόγησης", τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία.

Για να επισκεφτείτε το site τους, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο:

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Βιβλιοπαρουσίαση του "Μη με ξεχάσεις" στην εφημερίδα "Διάλογος" Τρικάλων

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:37 μ.μ. 2 σχόλια
Η τοπική εφημερίδα Τρικάλων, "Διάλογος", παρουσίασε το "Μη με ξεχάσεις". Μπορεί να ενημερώθηκα με μεγάλη καθυστέρηση, όμως χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Βιβλιοπαρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στο Newsbomb

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:51 μ.μ. 2 σχόλια

Βιβλιοπαρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στο Newsbomb, το οποίο ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία.

Για να επισκεφτείτε την σελίδα τους ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Βιβλιοπαρουσίαση του "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" στο Culturenow.gr

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:41 μ.μ. 4 σχόλια

Ευχαριστώ θερμά το επαγγελματικό μου σπίτι, το Culturenow.gr για την φιλοξενία του νέου μου βιβλίου, "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς".

Επισκεφτείτε την σελίδα τους στο:
http://www.culturenow.gr/39343/otan-ksereis-n-agapas-giwta-papadhmakopoyloy

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Η Ευφροσύνη Λιακοπούλου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:13 μ.μ. 4 σχόλια
Η Ευφροσύνη Λιακοπούλου διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Facebook:


"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ, ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟΥ ΑΓΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΠΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ.
"ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ Ν' ΑΓΑΠΑΣ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..." ΙΟΛΗ
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ."

Ευφροσύνη μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να ξέρεις πως με συγκίνησες και πως η γνώμη η δικιά σας -των αναγνωστών- είναι η πιο σημαντική. Και κάθε σου λέξη, φέρνει απλά ένα ακόμα χαμόγελο! Σ' ευχαριστώ, και πάλι, και μακάρι να νιώσουν και άλλοι όπως ακριβώς ένιωσες κι εσύ!

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

"Αυλαία" για τη "Μαγεία των λέξεων..."

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:44 μ.μ. 4 σχόλια

Λένε πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν... Δεν ξέρω αν ισχύει πάντα ή, έστω, στον απόλυτο βαθμό, όμως για μένα έφτασε το τέλος μιας εποχής. Το Ράδιο Αερόστατο, το οποίο και με φιλοξένησε τα τελευταία 2 χρόνια, στις 09 Αυγούστου ρίχνει αυλαία. Ως εκ τούτου, το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή μου, "Η μαγεία των λέξεων", η οποία θέλω να πιστεύω πως σας κράτησε όμορφη κι ενδιαφέρουσα συντροφιά, τα Κυριακάτικα πρωινά σας. Σίγουρα θα μου λείψει η παρέα σας, όμως αυτός ο χρόνος που απομένει πλέον ελεύθερος, θα καλυφθεί από άλλες δημιουργικές δραστηριότητες.
Ευχαριστώ για πολλοστή φορά τον Γιάννη Ταμπάκη για την ευκαιρία που μου έδωσε, για τις συμβουλές, την στήριξη, αλλά και την πίστη του σε μένα, και πάνω απ' όλα, για την αμέριστη ελευθερία. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν μέλη της συντροφιάς μας αυτά τα δύο χρόνια και που κάνατε την εμπειρία αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή. Και όχι, αυτό δεν είναι ένα "αντίο", αλλά ένα "εις το επανιδείν". Γιατί, κάπου θα τα ξαναπούμε...

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Η Κατερίνα Βερβέρη για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:54 μ.μ. 3 σχόλια
Η Κατερίνα Βερβέρη διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Goodreads
 

"Αν υπήρχε τρόπος να βάλω δέκα αστεράκια στο συγκεκριμένο βιβλίο της αγαπημένης μου Γιώτας θα τα έβαζα! Όχι μόνο γιατί το κατέταξα σε ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει μέχρι τώρα αλλά κυρίως επειδή με έβαλε σε σκέψεις για ένα θέμα που προσωπικά δε με είχε απασχολήσει μέχρι τώρα -όχι τόσο τουλάχιστον, που να αποφασίσω να κάνω μια μικρούλα έρευνα για το συγκεκριμένο κοινωνικό ζήτημα στο διαδίκτυο! Επειδή και 'γω έχω παιδιά, ποτέ μου δε θα ήθελα να φερθώ με τον ίδιο τρόπο που φέρθηκαν οι γονείς της Ιόλης και του Στέφανου! Δε θα σταθώ τόσο στην ιστορία των δυο πρωταγωνιστών που αυτονόητα με συγκίνησε, με έκανε να κλάψω... να χαρώ... να αγαπήσω περισσότερο, αλλά στους γονείς τους που με τον τρόπο τους μ' επαγρύπνησαν και μ' έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι τέτοιες καταστάσεις μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε σπίτι, ακόμα και το δικό μου! Εύχομαι το βιβλίο σου καλή μου να προσφέρει σε όλους πολλά περισσότερα από ένα απλό ανάγνωσμα! Συγχαρητήρια! Σου αξίζουν πολλά μπράβο!"

Κατερίνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία μου, που σε συγκίνησε, μα πάνω απ' όλα, που σε προβλημάτισε. Πιστεύω πως αυτός ήταν ο μεγαλύτερος στόχος μου και διαβάζοντας τα σχόλιά σου, νιώθω πως το πέτυχα. Να 'σαι πάντα καλά! Χίλια ευχαριστώ, για όλα...

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Συνέντευξη στο blog "Λογοτεχνικά σοκάκια" και στην Καλλιόπη Κρητικού

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 11:15 μ.μ. 4 σχόλια
Το blog "Λογοτεχνικά σοκάκια" και η Καλλιόπη Κρητικού, με φιλοξένησαν στον ιστότοπό τους, όπου και παραχώρησα μια συνέντευξη τις ερωτήσεις τις οποίας βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, και απόλαυσα στο έπακρο.. Ευχαριστώ την Καλλιόπη Κρητικού για μία ακόμη φορά για την τιμή που μου έκανε.

Για να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του blog όπου και φιλοξενείται η συνέντευξή μου, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο:
http://logotexnikasokakia.blogspot.gr/2015/06/11666063102071292568485652164584865951680805n.html


Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Η Αλεξάνδρα Καρακουλάκη για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:16 μ.μ. 2 σχόλια
Η Αλεξάνδρα Καρακουλάκη διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Facebook:


"Για να γράψω εγώ κριτική για βιβλίο πρέπει να είναι το λιγότερο τέλειο!!!! Σήμερα τελείωσα αυτό το υπέροχο βιβλίο που σίγουρα θα με κάνει ν' αφήσω το στεφάνι μου το λιγότερο!!!! Αυτός ο έρωτας δεν υπάρχει απλά!!! Όταν ξέρεις ν' αγαπάς όπως η Ιόλη τον Στέφανο και το αντίστροφο κάνεις τα πάντα!!! Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά που έκανε η Ιόλη δεν είμαι τόσο θαρραλέα!!!! Γιώτα μου μ' έκανες και πλάνταξα στο κλάμα όμως στο συγχωρώ γιατί μου χάρισες μια μοναδική εμπειρία!!!!"

Αλεξάνδρα μου, για ακόμα μία φορά σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η ιστορία αυτή είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα, μια προσπάθεια για την οποία κόπιασα πολύ. Χαίρομαι, λοιπόν, που σε άγγιξε, που σε συγκίνησε και που σε έκανε να θες να εκφράσεις όλα όσα ένιωσες!

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Η Λένα Παπανικολάου για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:09 μ.μ. 2 σχόλια
Η Λένα Παπανικολάου διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Goodreads:


"Πολύ ξεχωριστό για το ιδιαίτερο θέμα του. Ένα γλυκόπικρο τρυφερό βιβλίο γεμάτο συγκίνηση που διαβάζεται χωρίς να καταλάβεις πως έφτασες στην τελευταία του σελίδα, με ολοκληρωμένους και πιστευτούς χαρακτήρες. Σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου νιώθεις πως ζεις μαζί με τους ήρωες και καρδιοχτυπάς για την κατάληξη τους. Θαύμασα την Ιόλη για τη δύναμη της αγάπης της και αγάπησα τον τόσο τρυφερό υπεύθυνο και μοναδικό Στέφανο! Στην κυριολεξία το ρούφηξα."

Λένα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που ταξίδεψες με την ιστορία της Ιόλης και του Στέφανου, και που η καρδιά σου χτύπησε στον ρυθμό της δικής τους. Σ' ευχαριστώ, για όλα! 

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Η Ειρήνη Μάρδα για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 5:47 μ.μ. 2 σχόλια
Η Ειρήνη Μάρδα διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Facebook:


"Καλημέρα στην ομάδα μας... Ήθελα να γράψω λίγα λόγια για το βιβλίο της ΓΙΩΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ "ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ Ν' ΑΓΑΠΑΣ"... Τι να πω για αυτό το βιβλίο... Ένα βιβλίο που πραγματικά με έμαθε πολλά... Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΕΤΗ 2015 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΙΣΩ... Ένας άνθρωπος ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ με την κατάλληλη αγωγή μπορεί πραγματικά να ζήσει μια φυσιολογική ζωή όπως ζούμε και εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι.Το βιβλίο αυτό με έμαθε να δέχομαι όλους τους ανθρώπους και ας αυτοί οι άνθρωποι να έχουν κάποια νόσο... ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ. Η Ιόλη έζησε τον έρωτα την αγάπη με τον Στέφανο... Με έναν άνθρωπο ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ αψηφώντας τον κίνδυνο τους γονείς της τους φίλους της όλους και τελικά βγήκε ΝΙΚΗΤΡΙΑ... Είναι ένα βιβλίο που πραγματικά με καθήλωσε 3 ολόκληρες μέρες και δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου... Δεν είναι ένα βιβλίο που όταν το τελειώσετε θα πείτε ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ... Πραγματικά είναι ένα πολύ δυνατό βιβλίο που θα σας γεμίσει ΘΥΜΟ. ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ... Όταν το διαβάσετε ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ..."

Ειρήνη μου, για μία ακόμη φορά, χίλια ευχαριστώ... για όλα! Που επέλεξες να διαβάσεις το δικό μου βιβλίο ανάμεσα σε δεκάδες άλλα, που το διάβασες με τόσο πάθος και, τελικά, το αγκάλιασες με τόση αγάπη. Εύχομαι να αγγίξει κι άλλες καρδιές, όπως άγγιξε τη δική σου. Σ' ευχαριστώ και πάλι για τα υπέροχα λόγια σου... να ξέρεις πως είναι πολύ σπουδαίο για μένα!

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Η Δήμητρα για το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:01 μ.μ. 2 σχόλια
Η Δήμητρα διάβασε το "Όταν ξέρεις ν' αγαπάς" και έγραψε στο Facebook


"Συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! Μόλις το τελείωσα, το βιβλίο το έπιασα στα χέρια μου εχθές το μεσημέρι και δε το άφησα στιγμή, τι να πω ότι και να πω θα είναι λίγο. Θα περάσει τουλάχιστον μια βδομάδα για να ξεπρηστουν τα μάτια μου. Πολύ συγκινητικό, δυνατό, αφοπλιστικό τώρα καταλαβαίνω γιατί αυτό το "παιδακι σου'' είναι και η αδυναμία σου... Μπράβο Γιώτα μοναδικό και δε θα υπάρξει άλλο, μέσα από το βιβλίο δίνεις μαθήματα ζωής..."

Κοριτσάρα μου, χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε και κυρίως που σε έκανε να νιώσεις τόσο έντονα συναισθήματα, μα πάνω απ' όλα που κατάλαβες από που πηγάζει η δική μου αγάπη για το βιβλίο αυτό. Σ' ευχαριστώ, ολόψυχα, και μακάρι να καταφέρει ν' αγγίξει πολύ κόσμο όπως εσένα.
 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal