Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Η Γιώτα Μήσιου για το "Μέχρι το τέλος του χρόνου"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 1:52 π.μ.
Η αγαπημένη φίλη και beta reader μου, Γιώτα Μήσιου, διάβασε το "Μέχρι το τέλος του χρόνου" και έγραψε στο Goodreads:


"Ένα βιβλίο που είχα την τιμή να διαβάσω πρίν την επίσημη κυκλοφορία του και είμαι σίγουρη πως θα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού!!!
Μέχρι το τέλος του χρόνου λοιπόν και μπορώ να σας πω πως μέχρι να φτάσετε στην τελευταία σελίδα θα καρδιοχτυπήσετε πάρα πολλές φορές.
Όχι, όχι! Μην μ΄ακούτε ψέματα λέω. Το καρδιοχτύπι είναι το λιγότερο και το πιο ανώδυνο που θα πάθετε!
Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι σίγουρα μια ιστορία αγάπης ,αλλά όχι παραμυθένια. Είναι μια ιστορία δυνατή και δύσκολη. Παθιασμένη και ακραία . Καταστροφική και ανυπόφορη. Όπως ακριβώς είναι και οι ήρωες της η Κρυσταλλία και ο Κωνσταντίνος που εύκολους ανθρώπους δεν θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω σε καμιά περίπτωση. Έτσι όπως είναι και όλοι οι μεγάλοι έρωτες. Απρόβλεπτοι και αξέχαστοι.
Θα ερωτευθείτε δυνατά και παθιασμένα. Θα ανεβάσετε πίεση (πιεσόμετρα, λεμονάδες και όλα τα σχετικά θα σας χρειαστούν). Θα γίνουν τα νεύρα σας κρόσσια. Θα θέλετε να ουρλιάξετε αρκετές φορές και σίγουρα θα σταματήσετε για να πάρετε μια ανάσα(μη σας πω και δύο) να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Να συνέλθετε από ερωτικές σκηνές που ανεβάζουν την θερμοκρασία σε επικίνδυνο βαθμό.
Οι ήρωες δοκιμάζονται συνεχώς. Μαζί τους και όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και δευτερεύοντες χαρακτήρες (βλ. Σωτήρη) που μόνο ασήμαντοι και απλοί δεν είναι. Η αγάπη σε όλες της τις μορφές ερωτική, φιλική, αδερφική θα περάσει από σαράντα κύματα για να μας αποδείξει για άλλη μια φορά πως είναι το κυρίαρχο συστατικό της ζωής και η ουσία της.
Νομίζω πως όλα αυτά είναι αρκετά για να τολμήσετε μια βουτιά στα απρόβλεπτα νερά αυτής της ιστορίας και να ταξιδέψετε με μια αγάπη που μπορεί να φτάσει… Μέχρι το τέλος του χρόνου!"

Εντάξει... όσα κι αν έχουμε πει, όσα κι αν έχουμε συζητήσει, όσα ουρλιαχτά κι αν έχουμε ρίξει (και άλλα τόσα δάκρυα), δεν μπορώ να μην τα κάνω όλα αυτά από την αρχή, διαβάζοντας λόγια σαν κι αυτά. Σ' ευχαριστώ, αγαπάκι μου, που ήσουν μαζί μου στο ταξίδι αυτό, μα και για την αγάπη που έχεις δείξει, κι εξακολουθείς να δείχνεις, στα προβληματικά αυτά πλάσματα που αγαπούν όσο κανείς. Αγαπώ σε...

4 σχόλια on "Η Γιώτα Μήσιου για το "Μέχρι το τέλος του χρόνου""

Misiou Yiota είπε...

Να είσαι καλά κορίτσι! Να κανείς σκέψεις τρελές. Να γραφείς ιστορίες μοναδικές. Να μας ταξιδεύεις γεμίζοντας με ομορφιά την καρδιά και το μυαλό! ❤ Ευχαριστώ ��

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 16 Ιουλίου 2017 στις 7:11 μ.μ. είπε...

@ Γιώτα μου, εγώ ευχαριστώ, και καλά να είμαστε να "ταξιδεύουμε" παρέα! <3

Gina la είπε...

Κι εγω το διαβασα!Εχουν περασει λιγες ωρες που το τελειωσα και ηδη μου λειπουν οι ηρωες του!τους αγαπησα πολυ!Την Κρυσταλλια και τον Κωνσταντινο που αγαπηθηκαν τοσο πολυ αλλα και την Μαρινα και τον Σωτηρη που θα ηθελα παρα πολυ να τους ξανασυναντησω σαν κεντρικους ηρωες σε επομενο βιβλιο!!!!και οι τεσσερις ειναι υπεροχοι!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 1 Αυγούστου 2017 στις 3:49 μ.μ. είπε...

@ Gina, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαρά και τιμή μου που σου άρεσε το βιβλίο μου τόσο πολύ, μα κυρίως σ' ευχαριστώ που αγάπησες τόσο πολύ τους ήρωές του και που τους άφησες να μιλήσουν στην καρδιά σου. Όσο για το τελευταίο... Λίγη υπομονή! ;)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal