Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η Άρτεμις Βελούδου-Αποκότου για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:00 μ.μ.
Η φίλη και συγγραφέας, Άρτεμις Βελούδου-Αποκότου, διάβασε το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" και έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook αλλά και στο Goodreads:


"Οι Ξεπεσμένοι Άγγελοι είναι ένα βιβλίο που δεν αφήνεις από τα χέρια σου μέχρι να το τελειώσεις.. Σε παρασύρει μαζί της η ροή της αφήγησης, η οποία είναι άμεση και δεν κουράζει, και σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακαλύψεις το τέλος της ιστορίας. Οι πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, με προτερήματα, πάθη και ελαττώματα, και ο αναγνώστης αβίαστα θα τους βάλει στην καρδιά του και θα συμπάσχει με κάποιον από αυτούς. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό, όπως και η οικειότητα της πένας της συγγραφέως, καθώς είναι παραστατική χωρίς περιττολογίες. Στην εξέλιξη της πλοκής, η συγγραφέας πέτυχε να κάνει αυτό το "κάτι", αυτήν την ανατροπή που σαν αναγνώστρια προσωπικά με κάλυψε, μου δικαίωσε την πορεία της ιστορίας. Πραγματικά με ικανοποίησε αφάνταστα ο χειρισμός της , και δεν μπορώ να πω περισσότερα, φοβούμενη ότι θα αποκαλύψω κάτι. Ήταν ένα πολύ ανθρώπινο, γλυκόπικρο ταξίδι, που κρατάει τις ισορροπίες στην αισιοδοξία και την αδυναμία, την ευτυχία αλλά και την δυστυχία που επιβάλλουμε στον εαυτό μας, με το να επιτρέπουμε στους άλλους να επηρεάζουν τις αποφάσεις μας. Η Αγγελική, η νεαρή πρωταγωνίστρια μέσα από την δική της ιστορία αντικατοπτρίζει έναν μικρόκοσμο του τι σημαίνει ζωή, στα πιο βασικά της ένστικτα, τα οποία τείνουμε να καταπιέζουμε. Πολλά μπράβο στην Γιώτα Παπαδημακοπούλου, ανυπομονώ για τα όσα ακολουθήσουν από την ταλαντούχα πένα της!!"

Άρτεμις, σ' ευχαριστώ πολύ για τα τόσο υπέροχα λόγια που έγραψες για το βιβλίο μου, αποδεικνύοντας πως σε κάθε περίπτωση, ξέρεις να χρησιμοποιείς με γοητευτικό τρόπο την πένα σου. Κάθε επιτυχία σου εύχομαι και καλοτάξιδοι οι "Εφιάλτες" σου αλλά και όσα θα τους ακολουθήσουν. Την επιτυχία, την έχεις σίγουρη...

4 σχόλια on "Η Άρτεμις Βελούδου-Αποκότου για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι""

Χρύσα είπε...

Χαίρομαι γιατί διακρίνω αληθινή αγάπη και στήριξη μεταξύ ορισμένων δημιουργών που δεν είναι καθόλου δήθεν.Και αυτό μπορείς να το διακρίνεις σε μικρές λεπτομέρειες που μόνο όταν κάποιος εννοεί κάποια πράγματα μπορεί να πει.

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 14 Ιουλίου 2013 στις 10:44 π.μ. είπε...

@ Χρύσα χαίρομαι που το λες αυτό γιατί, δυστυχώς, στις μέρες μας, το τι λέγεται και πόσο δήθεν πραγματικά συμπεριφορές υπάρχουν, είναι άνω ποταμών!

Χρύσα είπε...

Δυστυχώς Γιωτάκι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.Δεν υπάρχει ειλικρίνεια και πραγματικά καλή διάθεση για να στηρίξει ο ένας τον άλλον.Οπότε όταν το συναντάς είναι ευχάριστο!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 20 Ιουλίου 2013 στις 1:58 μ.μ. είπε...

@ Κι εκτός αυτού Χρύσα, πρέπει να το εκτιμάς και να το σέβεσαι! ;)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal