Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Κερδίστε το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" στο διαγωνισμό του Book In

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 9:30 μ.μ.
Θέλετε να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου μου, "Ξεπεσμένοι Άγγελοι"; Τότε, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:



Μεταφέρω από την σελίδα του Book In στο Facebook:
"Ο πρώτος καλοκαιρινός διαγωνισμός του BOOK IN είναι γεγονός! Κάντε like στην παρακάτω φωτογραφία μέχρι την Παρασκευή 25/7 και μπείτε στην κλήρωση για 2 αντίτυπα του μυθιστορήματος Ξεπεσμένοι Άγγελοι της Γιώτας Παπαδημακοπούλου, από τις εκδόσεις Εκδόσεις Μάτι - Mati Publications. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από τη σελίδα μας και με προσωπικό μήνυμα.

Είστε βέβαιοι πως έχετε τη δύναμη να θυσιάστε τη "σίγουρη μετριότητα" για την "αβέβαιη τελειότητα"; Πως έχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε το "ιδανικό" αντί να αφεθείτε στο "λογικό"; Πως η ζωή σας είναι βασισμένη στα "θέλω σας" και όχι στα "πρέπει τους";

Η Αγγελική, η κεντρική ηρωίδα του βιβλίου, παλεύει με το "εγώ" της για να τολμήσει το αυτονόητο:να ζήσει ευτυχισμένη. Τι γίνεται, όμως, όταν το "αυτονόητο" για μας φαντάζει "παράλογο" για όλους τους άλλους, με αποτέλεσμα να κάνουν τα πάντα για να μας αλλάξουν γνώμη;"

2 σχόλια on "Κερδίστε το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" στο διαγωνισμό του Book In"

Anastasia είπε...

Δεν παίρνω μέρος στην κλήρωση...γιατί το έχω διαβάσει ήδη...σας λέω μόνο ότι είναι υπέροχο... ;)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 24 Ιουλίου 2014 στις 12:03 π.μ. είπε...

@ Αναστασία μου, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! ^_^ <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal