Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ν' αγαπάτε... όσο μπορείτε... εκείνους που αντέχουν...

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 9:23 μ.μ.

"Μην στεναχωριέστε γι' αυτούς που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν το μέγεθος της αγάπης σας για εκείνους... Να λυπάστε αυτούς που το κατάλαβαν αλλά δεν μπόρεσαν ν' αντέξουν το βάρος της..."

Αυτό το status το ανέβασα ακριβώς πριν από 2 χρόνια, στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook... Δεν θυμάμαι σε τι ψυχολογική κατάσταση βρισκόμουν, ούτε τι σκεφτόμουν. Και να που ερχόμαστε στο σήμερα, μια σκέψη τόσο μακρινή να φαντάζει πιο αληθινή και ουσιώδης ακόμα και από την στιγμή που γράφτηκε.
Αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι... "Μολύνουν" αυτό που δεν αντέχουν, αυτό που δεν μπορούν να διαχειριστούν, γιατί το "πολύ" τούς φαίνεται υπερβολικό επειδή είναι μαθημένοι στα "λίγα". Όμως, δεν πειράζει... Όπως ο τόπος καθαρίζει όταν πετάμε τα σκουπίδια μας, έτσι και η καρδιά μας αλαφρώνει όταν φεύγει από πάνω της το βάρος ανθρώπων μικρών και λίγων.
Γι' αυτό, να αγαπάτε... Να αγαπάτε με όλο σας το πάθος σαν να μην υπάρχει αύριο... Να δίνετε το "πολύ" σας γιατί αυτό είναι που έχει σημασία... Να αγαπάτε, απλά, δυνατά, ειλικρινά, χωρίς όρους, χωρίς όρια... Απλά, να αγαπάτε τόσο πολύ εκείνους που πραγματικά αξίζουν και που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης του να σε νοιάζεται κάποιος τόσο...

6 σχόλια on "Ν' αγαπάτε... όσο μπορείτε... εκείνους που αντέχουν..."

BUTTERFLY on 1 Ιουνίου 2015 στις 1:43 μ.μ. είπε...

ποσο πραγματικα μεγαλη κι αληθινη κουβεντα...εγω θα προσθεσω μονο οτι αν καποιος δεν μπορει να αντεξει το "βαρος" μιας μεγαλης αγαπης,καλυτερα να το μαθαινουμε οσο πιο γρηγορα γινεται για να καθαριζουμε τη ζωη μας...καλη δυναμη γιωτακι να εισαι παντα καλα

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 1 Ιουνίου 2015 στις 6:44 μ.μ. είπε...

@ Χριστινάκι, κι αν κάποιος δεν μπορεί, ας "την κάνει" μόνος του, μην μας αναγκάζει να σπαταλάμε χρόνο! ;)
Να 'σαι κι εσύ καλά, και πάντα με χαμόγελο! <3

Χρύσα είπε...

Τι υπέροχα λόγια.....Τι υπέροχο κείμενο.......

Anna Vitsaktsi είπε...

Πολύ ωραίο, γεμάτο αλήθειες.

Eleni Mpatsogianni είπε...

Τελειο !!!!! Υπεροχο!!!!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 6 Ιουνίου 2015 στις 1:05 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα, Άννα και Ελένη... σας ευχαριστώ πολύ, πολύ! ^_^ <3 <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal