Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χαρούμενα Χριστούγεννα

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:00 π.μ.

Η φίλη, Χρύσα Μπαλαμπάνη, μου έφτιαξε αυτό το υπέροχο δώρο για τα Χριστούγεννα, και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό, το οποίο και ήθελα να μοιραστώ μαζί.

Από καρδιάς, εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά, χρόνια καλά, καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, ευτυχία, χαρά, πολλά χαμόγελα, δημιουργικότητα και ό,τι καλύτερο για εσάς, τις οικογένειές σας, όσους αγαπάτε και σας αγαπούν. Να περάσετε υπέροχα αυτή την άγια μέρα και να μην αφήσετε κανένα σκοτεινό συναίσθημα ή σκέψη, να εισβάλλει στην καρδιά και το μυαλό σας. Οι δυσκολίες αντιμετωπίζονται με χαμόγελο, αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και θετική σκέψη. Να είστε όλοι καλά...

4 σχόλια on "Χαρούμενα Χριστούγεννα"

Χρύσα είπε...

Χρόνια πολλά Γιωτούλα και κάθε επιτυχία για τα βιβλίο σου και κάθε ευτυχία για σένα και την οικογένεια σου!!!Υπέροχη η φωτό της Χρύσας!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:37 μ.μ. είπε...

@ Πράγματι Χρύσα μου, η συνονόματή σου, έγραψε! :)
Να ΄σαι καλά, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και με τη σειρά μου ελπίζω κι εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και όλους όσους αγαπάς! <3

Panos Konstantinidis on 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:14 μ.μ. είπε...

Καλές γιορτές και από εμένα (αν και λίγο αργοπορημένα) σε όλους. Πάντα με υγεία, αν υπάρχει αυτό δε θέλουμε τίποτα άλλο.

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:32 μ.μ. είπε...

@ Αυτό Πάνο μου, είναι πάνω απ' όλα! Και δεν πειράζει για την καθυστέρηση, οι ευχές, είναι πάντα καλοδεχούμενες! ;)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal