Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η ομιλία του εκδότη μου, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου μου, "Ξεπεσμένοι Άγγελοι"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 11:30 μ.μ.

Μπορεί να προβληματιζόταν για το τι θα πει όμως, αν θέλετε τη γνώμη μου, τα είπε υπέροχα. Ο λόγος, για τον εκδότη μου, τον Σάββα Προβατίδη, που εκτός από συνεργάτης, μπορώ να λέω σήμερα ότι είναι και ένας πολύ καλός φίλος. Σάββα.. για μια ακόμα φορά, σ' ευχαριστώ πολύ... για όλα... Ελπίζω κι εύχομαι, να σε κάνω περήφανο για τη επιλογή σου.

Η ομιλία του εκδότη μου, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου μου, "Ξεπεσμένοι Άγγελοι", στις 20/12/2012, στην Αθήνα:
Ονομάζομαι Προβατίδης Σάββας και είμαι υπεύθυνος των εκδόσεων Μάτι. Οι εκδόσεις Μάτι ξεκίνησαν το 1987 με έδρα την Κατερίνη και βασική επιλογή το Ιστορικό βιβλίο.
Σήμερα, στη δύση του 2012 διατηρώντας το παλιό μας προφίλ μπαίνουμε και σε έναν νέο χώρο. Στο χώρο της Νεανικής Λογοτεχνίας που για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια οδηγεί τον έφηβο στο χώρο του βιβλίου και επιπλέον στο χώρο της λογοτεχνίας για μεγάλους. Σε ένα χώρο όπου μπορούμε να απευθυνθούμε σε ένα ευρύτερο αναγνωστικό κοινό.
Μέσα από το βιβλίο που παρουσιάζουμε σήμερα αναδεικνύεται μια τραγική θα λέγαμε εσωτερική σύγκρουση που φαίνεται να εκφράζει η να προβληματίζει το νεανικό γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας σήμερα.
Γνώρισα την Γιώτα τον Σεπτέμβριο και η αφορμή της γνωριμίας αυτής ήταν μια κριτική για ένα βιβλίο που είχα διαβάσει στο blog της και ήθελα να το συζητήσω μαζί της. Συνάντησα την Γιώτα και από κοντά μετά από λίγες βδομάδες και διαπίστωσα πόσο φοβερό άτομο είναι. Κουβέντα στην κουβέντα μου είπε για κάτι που είχε γράψει και θα ήθελε να το διαβάσω για να της πω την γνώμη μου.
Και έτσι φτάσαμε σήμερα εδώ που είμαστε… και θέλω να ευχαριστήσω την Γιώτα που μου επέτρεψε μέσα από τον δικό μου εκδοτικό οίκο να αναδείξω το ταλέντο της.
Και πιστέψτε με έχει πολύ...

4 σχόλια on "Η ομιλία του εκδότη μου, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου μου, "Ξεπεσμένοι Άγγελοι""

BUTTERFLY on 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:20 μ.μ. είπε...

Ωραιοοοοοςςςς!
Παντα τετοια!Φιλια! Καλες γιορτες!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:37 μ.μ. είπε...

@ Ευχαριστούμε Χριστινάκι! ^_^
Να 'σαι καλά και να έχεις μια υπέροχη χρονιά, εσύ και η όμορφη οικογένειά σου! :)

Χρύσα είπε...

Αχ....τι καλός και τρυφερός!!!Πολύ όμορφα τα είπε!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:06 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα, είναι ο καλός μου! ^_^
Μπορεί ώρες-ώρες να θέλω να τον πνίξω αλλά, τον αγαπώ και τον ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal