Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η Anastasia Kalokairi για το "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 11:02 π.μ.
Η Anastasia Kalokairi, διάβασε το "Μη με ξεχάσεις" και έγραψε στο Facebook:


"Καθώς διάβαζα το ''Μη με ξεχάσεις'', ένα τραγούδι στριφογύριζε συνεχεία στο μυαλό μου, - Αγάπη τι δύσκολο πράγμα- (όλοι το ξερετε...). Αυτό ακριβώς ένιωθα γυρίζοντας μία-μία τις σελίδες του. Τα ΑΝ... τα ΙΣΩΣ, και οι απαντήσεις σε αυτά, που όλους κάποια στιγμή μας τρομοκράτησαν ή ακόμη χειρότερα μας στοίχειωσαν γιατί ποτέ δε βρήκαμε το θάρρος να αναμετρηθούμε μαζί τους. Η αγάπη είναι ρίσκο, το παίρνεις ή όχι και συνεχίζεις, νικητής ή ηττημένος... δεν το αποφεύγεις όμως, δεν κρύβεσαι γιατί τότε είσαι στα σίγουρα χαμένος. Διαβάζοντας το γέλασα και συγκινήθηκα παράλληλα, μου άρεσε πολύ που ''είδα'' την ιστορία μέσα από τα μάτια ενός άνδρα (μου λείπει αυτό όταν διαβάζω ιστορίες αγάπης...), ένιωσα τα διλήμματα και τις ανασφάλειες του και κατά κάποιο τρόπο ταυτίστηκα... με τον Ανδρέα (που άλλωστε τον αγαπούσα καιρό πριν να γυρίσω την πρώτη σελίδα...). Γραμμένο με χιούμορ και γλώσσα γεμάτη ''φρεσκάδα'', δε μπορεί πάρα να σε παρασύρει και σένα ως αναγνώστη και να γίνεις κομμάτι της ιστορίας, που πολύ έξυπνα σε κάποια σημεία έχει μικρές ανατροπές που δεν τις περιμένεις και που σε βάζουν στον πειρασμό να αναρωτηθείς για το που θα σε πάει τελικά αυτό το βιβλίο...! Διαβάστε το και πιστεύω, πως θα βρείτε μέσα του στιγμές από... το ΑΝ της δικής σας ζωής, που όπως λέει και η συγγραφέας ''είναι σκληρή λέξη'' που δεν έχει εύκολες απαντήσεις, και που σίγουρα έχουμε έρθει αντιμέτωποι μαζί του... ή θα έρθουμε στο μέλλον κάποια στιγμή. Μια ιστορία τρυφερή... γεμάτη από συναισθήματα και φόβους και ανασφάλειες, γεμάτη από όλα αυτά που μαζί τους πορευόμαστε προς την ωριμότητα και την ολοκλήρωση, άλλοι ρισκάροντας και άλλοι όχι... για την αγάπη που μέλλει να μας σημαδεύει και που συχνά θα την ακούσουμε να ψιθυρίζει μέσα μας ''Μη με ξεχάσεις''... ό,τι και αν γίνει..."

Αναστασία μου... δεν έχω λόγια! Πραγματικά, με συγκίνησαν πάρα πολύ, όλα όσα έγραψες και νομίζω πως έπιασες το "feeling" του βιβλίου με έναν τρόπο, που είναι περισσότερο από ιδανικός. Ό,τι και να πω θα είναι πολύ λίγο! Σ' ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη που δείχνεις στα βιβλία μου και που κάθε φορά, εντοπίζεις ακριβώς αυτό που θέλω να πω και τα συναισθήματα που επιθυμώ να μοιραστώ. Να 'σαι πάντα καλά και ο Θεός να σου δίνει ό,τι ποθεί η ψυχή σου! Άνθρωποι σαν εσένα και λόγια σαν τα δικά σου, με κάνουν να πιστεύω πως ναι, κάτι κάνω σωστά, τελικά!

2 σχόλια on "Η Anastasia Kalokairi για το "Μη με ξεχάσεις""

Χρύσα είπε...

Υπέροχα λόγια για ένα υπέροχο βιβλίο!Είμαι σίγουρη πως όσοι το διαβάσουν θα το αγαπήσουν γιατί το αξίζει,τόσο το βιβλίο ως βιβλίο,αλλά και εσύ ως άνθρωπος!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:13 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, μακάρι! Το ελπίζω και το εύχομαι! Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια! <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal