Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

"Η Μαγεία των Λέξεων..." κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στη συχνότητα του Ράδιο Αερόστατο

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:22 π.μ.


Από αυτή την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 και κάθε Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, θα σας κρατάω συντροφιά από την συχνότητα του Ράδιο Αερόστατο με μια νέα εκπομπή με θέμα, τι άλλο, το βιβλίο, που τόσο αγαπάμε. Τίτλος της εκπομπής, "Η Μαγεία των Λέξεων..." και ελπίζω τα θέματά μου να σας φανούν αρκετά ενδιαφέροντα.

Σας μεταφέρω το σχετικό κείμενό μου, το οποίο και αναρτήθηκε στο Δελτίο Τύπου του σταθμού, το οποίο μπορείτε να το βρείτε ολόκληρο ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

"Χωρίς διάθεση για κριτική, αλλά με κάθε καλή πρόθεση να σχολιάζουμε και να συζητάμε γύρω από τα βιβλία εκείνα που μας ενθουσιάζουν, μας ταξιδεύουν, μας γεννάνε συναισθήματα... Για την λογοτεχνία και ό,τι αυτή εκφράζει και σημαίνει για κάθε αναγνώστη που ζει και αναπνέει για να χάνεται ανάμεσα σε σελίδες πλημμυρισμένες με λέξεις που στο μυαλό μας γίνονται εικόνες... Ακόμα και για τα πράγματα εκείνα τα οποία μας δυσαρεστούν, μας απογοητεύουν ή και μας θυμώνουν... Μαζί, θα ταξιδεύουμε κάθε εβδομάδα και με ένα διαφορετικό θέμα, με αφιερώματα με κεντρικό θέμα το βιβλίο, την συγγραφή, τη λογοτεχνία, αλλά και τους ίδιους τους δημιουργούς των έργων εκείνων που ξεχωρίζουν στην καρδιά μας. Γιατί οι λέξεις, περικλείουν μαγεία... και όταν η μαγεία αυτή αποτυπώνεται στο χαρτί, το αποτέλεσμα, είναι μοναδικό, κάθε φορά..."


Συντονιστείτε λοιπόν στον σταθμό μας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

4 σχόλια on ""Η Μαγεία των Λέξεων..." κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στη συχνότητα του Ράδιο Αερόστατο"

Χρύσα είπε...

Πολλά,πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!Θα είμαστε συντονισμένοι κάθε Κυριακή γιατί είμαι σίγουρη πως μόνο ενδιαφέροντα πράγματα θα έχεις να μας πει!!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 13 Ιανουαρίου 2014 στις 12:17 π.μ. είπε...

@ Σ' ευχαριστώ Χρύσα μου! Κι αν με άκουσες σήμερα, ελπίζω να σου φάνηκε ενδιαφέρουσα η εκπομπή και το άγχος μου να μην έβγαζε μάτι.

Katerina είπε...

Καλή αρχή Γιώτα...

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 15 Ιανουαρίου 2014 στις 11:44 π.μ. είπε...

@ Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα! Να ΄σαι καλά! :)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal