Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η συγγραφέας Θεώνη Μπριλή για το "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:56 μ.μ.
Η φίλη και συγγραφέας Θεώνη Μπριλή διάβασε το "Μη με ξεχάσεις" και έγραψε στο Goodreads:


"Λοιπόν... ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον Ανδρέα και την ιστορία του!
Την βρήκα τρυφερή, ιδιαίτερη, βαθιά αγαπησιάρικη. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να με συγκινήσει ο έρωτας στο βιβλίο αυτό, εκείνο που με συγκίνησε ήταν οι έντονοι δεσμοί φιλίας και ουσιαστικής αγάπης!
Τον Ανδρέα, τον βρήκα αρσενικό, που σημαίνει πως δεν κατάφερα να μπω ολοκληρωτικά στη θέση του, κάτι που δεν έχει απολύτως καμία σημασία, μιας που η συγγραφέας κατόρθωσε να μπει στην αντρική λογική με επιτυχία! Η ιστορία του Ανδρέα και της Άλεξ είναι μια ιστορία αγάπης που ως το τέλος δεν ξέρεις πού θα καταλήξει! Τα πολλά φλας μπακ ξεδιπλώνουν ουσιαστικά το βάθος της σχέσης τους, μας δίνουν πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα του τι εστί Ανδρέας και τι Αλεξάνδρα! Θα γελάσεις, θα θυμώσεις, θα αγανακτήσεις, θα ελπίσεις, θα νοσταλγήσεις εκείνες τις μνήμες του παρελθόντος! Και όλα αυτά μέσα σε εφτά μαρτυρικές ημέρες! Που παρακαλάς από την μία να γίνουν όλα όπως πρέπει να γίνουν και από την άλλη αναρωτιέσαι ποιο είναι το σωστό! Λογική και καρδιά! Την ψυχή μας έβγαλες στο τέλος!
Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου, σε πρώτο πρόσωπο, με έντονη αφηγηματική διάθεση μας χαρίζει ένα αναγνωστικό ταξίδι διαφορετικό. Μη με ξεχάσεις... Πώς θα μπορούσε;"

Όταν διαβάζεις τόσο όμορφα και τρυφερά λόγια, δεν γίνεται να μην συγκινηθείς. Ειδικά όταν αυτά τα λόγια προέρχονται από ένα ομότεχνο τον οποίον αγαπάς και θαυμάζεις. Θεώνη μου, σ' ευχαριστώ που αγκάλιασες την ιστορία του Ανδρέα και της Άλεξ μου με τόση αγάπη, και ελπίζω να μας έχει ο Θεός καλά, να μοιραζόμαστε πολλές, όμορφες λογοτεχνικές στιγμές. 

4 σχόλια on "Η συγγραφέας Θεώνη Μπριλή για το "Μη με ξεχάσεις""

Μαρία είπε...

Υπέροχα λόγια από μια υπέροχη συγγραφέα!Συγχαρητήρια και στις δυο σας!

Χρύσα είπε...

Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις ομότεχνους να μιλάνε με τόσο ωραία λόγια ο ένας για τον άλλον,χωρίς κόπλεξ και κακίες! <3

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 8 Απριλίου 2015 στις 11:44 μ.μ. είπε...

@ Μαρία μου, πράγματι η Θεώνη είναι υπέροχη, σε όλα τα επίπεδα! :)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 8 Απριλίου 2015 στις 11:45 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, αν δεν μας αρέσει κάτι, καλό είναι να το λέμε, αλλά με κόσμιο και ωραίο τρόπο. Αλλά όταν μας αρέσει, πρέπει να το λέμε ακόμα πιο εύκολα και αναμφίβολα, για μένα στην προκειμένη, είναι κολακευτικό και υπέροχο! :) <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal