Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Η Μαγεία των Λέξεων..." 1η εκπομπή - 12/01/2014

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 5:46 μ.μ.

Όσοι δεν μπορέσατε να ακούσετε ή θέλετε να ξανακούσετε (ξέρω κι εγώ... βίτσια είναι αυτά) την πρώτη εκπομπή "Η Μαγεία των Λέξεων..." που βγήκε στον αέρα την Κυριακή 12/01/2014, από την συχνότητα του Ράδιο-Αερόστατο, με την υποφαινόμενη πίσω από το μικρόφωνο, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:


Το θέμα της πρώτης αυτής εκπομπής, ορισμένα από τα ωραιότερα βιβλία που διάβασα μέσα στο 2013, όσα δηλαδή μπορούσαν να χωρέσουν μέσα σε μία μόλις ώρα. Και πιστέψτε με, δεν ήταν εύκολο το... "ξεσκαρτάρισμα".
Όσοι την ακούσατε on-air, ελπίζω να την απολαύσατε και να συγχωρήσετε το όποιο άγχος που συνόδευε αυτή την παρθενική εμφάνιση, αλλά και να ισχύει το ίδιο και για όσους την ακούσουν τώρα.

Και μην ξεχνάτε... κάθε Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, θα είμαστε παρεούλα με πολλά, πολλά ενδιαφέροντα -ελπίζω- θέματα.

6 σχόλια on ""Η Μαγεία των Λέξεων..." 1η εκπομπή - 12/01/2014"

Χρύσα είπε...

Κοριτσάκι μου παρά το άγχος ήσουν εξαιρετική και μίλησες με πολύ όμορφο τρόπο για εξαιρετικά βιβλία!Ευχαριστούμε που κάνεις πιο όμορφες πλέον τις Κυριακές μας!

Maria είπε...

μπράβο κοριτσάκι μου, να μας γεμιζεις τις Κυριακές!!!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 15 Ιανουαρίου 2014 στις 11:43 π.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, εγώ σ' ευχαριστώ που ήσουν στη συντροφιά μας. Ελπίζω πως τις επόμενες εβδομάδες, θα έχω αποβάλλει πλήρως το άγχος μου! :)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 15 Ιανουαρίου 2014 στις 11:43 π.μ. είπε...

@ Σ' ευχαριστώ Μαράκι! Να 'μαστε καλά, να περνάμε αυτή τη μία ώρα μαζί, με όμορφο και δημιουργικό τρόπο.

Anastasia Kalokairi είπε...

Νομιζω οτι οποιος αγαπαει τα βιβλια σιγουρα εμεινε ευχαριστημενος ακουγοντας την εκπομπη σου Γιωτα. Παρα το τρακ της πρωτης φορας σε βρηκα απολαυστικη :) ...αλλωστε φαινεται ξεκαθαρα η δικη σου αγαπη για οτι κανεις γιατι ειναι πολυ συγκινητικος ο τροπος που μοιραζεσαι τις σκεψεις και τα συναισθηματα για τα βιβλια που σου αρεσαν...!! Θα ηθελα να σου ευχηθω καλη αρχη λοιπον...και πολλες-πολλες εκπομπες ακομη <3 <3 <3 !!!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 25 Ιανουαρίου 2014 στις 1:11 μ.μ. είπε...

@ Αναστασία μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που έγινες αποδέκτης όλων όσων λες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα... Και σου υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται! ;) <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal