Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ακούστε τη συνέντευξή μου στον Δημοσθένη Καραγιαννόπουλο και την εκπομπή "Σχολή Κακών Τεχνών" στον Atlantis 105.2

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 9:23 μ.μ.
Την περασμένη Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014, βρέθηκα στο studio του ραδιοφωνικού σταθμού Atlantis 105.2, ως φιλοξενούμενη του Δημοσθένη Καραγιαννόπουλου και της εκπομπής του, "Σχολή Κακών Τεχνών".


Ήταν μια υπέροχη βραδιά που απόλαυσα εξαιρετικά, κάτι που επιβεβαιώνει το γεγονός πως αντί για τις 3 προγραμματισμένες ώρες, δεν έφυγα πριν να κλείσω 5ωρο στον αέρα. Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τον Δημοσθένη για την πρόσκληση και του εύχομαι καλή συνέχεια στην υπέροχη εκπομπή του και πάντα επιτυχίες, όπως επίσης ευχαριστώ όλους τους φίλους ακροατές που ξενύχτησαν μαζί μας και έκαναν την συντροφιά μας, ακόμα πιο όμορφη.


Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή, ή θέλετε τυχόν να την ξανακούσετε, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

4 σχόλια on "Ακούστε τη συνέντευξή μου στον Δημοσθένη Καραγιαννόπουλο και την εκπομπή "Σχολή Κακών Τεχνών" στον Atlantis 105.2"

Μαρία Μ. είπε...

Περάσαμε υπέροχα Γιώτα μου! Ήσασταν απολαυστικοί, γελάσαμε πολύ και διασκεδάσαμε! Πάντα επιτυχίες και στους 2 σας και μακάρι να το επαναλάβετε κάποια στιγμή στο μέλλον!

Χρύσα είπε...

Κοριτσάρα μου........ήσουν καταπληκτική!!!!Χαρά στο κουράγιο σου που έκατσες τόση ώρα αλλά για εμάς καλύτερα γιατί σε απολαύσαμε στο έπακρο. Αληθινή,ειλικρινής και αυθεντική όπως πάντα,με χιούμορ και πολύ θετική ενέργεια!Πάντα τέτοια!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 25 Ιανουαρίου 2014 στις 1:14 μ.μ. είπε...

@ Μαρία Μ. χαίρομαι που περάσατε καλά. Κι εγώ πέρασα υπέροχα και αυτό ελπίζω να είναι κάτι που φάνηκε και βγήκε στον αέρα. Και ναι, πρώτα ο Θεός και να είμαστε καλά, γιατί όχι, θα το επαναλάβουμε και εύχομαι να το διασκεδάσουμε όλοι, εξίσου, για ακόμα μια φορά. :) Σ' ευχαριστούμε που μας άκουσες!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 25 Ιανουαρίου 2014 στις 1:15 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Όσο για το κουράγιο... δεν χρειάστηκε! Πέρασα τόσο τέλεια που η ώρα κύλησε νεράκι, χωρίς καν να το καταλάβω. Αλλά έτσι είναι όταν έχεις καλή παρέα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις! <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal