Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η Λία Παναγιωτίδου για το "Μη με ξεχάσεις"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 7:58 μ.μ.
Η Λία Παναγιωτίδου διάβασε το "Μη με ξεχάσεις" και έγραψε στο Goodreads:


"Ο Ανδρέας αγαπάει την παιδική του φίλη Αλεξάνδρα, μόνο που δεν τολμάει να το πει. Και ξαφνικά έρχεται ένα τηλεφώνημα από εκείνη που του λέει πως σε μια εβδομάδα παντρεύεται... Θα καταφέρει ο Ανδρέας να την κερδίσει σε αυτή την εβδομάδα; Θα μπορέσει να της εξομολογηθεί πως νιώθει;
Μια υπέροχη, σύγχρονη ιστορία αγάπης, γεμάτη πάθος κ συναισθήματα... Ο Ανδρέας διστάζει για να μη χαλάσει την φιλική σχέση που έχει με την Αλεξ του να της πει πως νιώθει. Η συγγραφέας μέσα από το κείμενο της, με την εξιστόρηση του Ανδρέα, μας βάζει μέσα στην ιστορία, μας δημιουργεί συναισθήματα, προσωπικά σε ορισμένα σημεία ήθελα να μπω στο βιβλίο κ να χτυπήσω τον Ανδρέα αλλά σε άλλα να τον πάρω αγκαλιά με τα όσα περνάει, κ στο τέλος με τη λύτρωση ένιωσα τα μάτια μου να τρέχουν! Υπέροχο βιβλίο, αξίζουν συγχαρητήρια στην κυρία Παπαδημακοπούλου!!!"

Λία μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Όχι μόνο επειδή επέλεξες το βιβλίο μου ανάμεσα σε δεκάδες άλλα, ούτε επειδή του έδωσες προτεραιότητα όταν ξέρω πολύ καλά πως έχεις ντάνες αδιάβαστα βιβλία να σε περιμένουν. Σ' ευχαριστώ για όλα τα ενδιάμεσα μηνύματα που με έκαναν να γελάσω με την καρδιά μου, αλλά και γι' αυτό το τελικό σχόλιο που με συγκίνησε βαθύτατα!

2 σχόλια on "Η Λία Παναγιωτίδου για το "Μη με ξεχάσεις""

Χρύσα είπε...

Αυτό το γλυκό βασανάκι του Ανδρέα το ζήσαμε όλοι μας με όλο μας το είναι!!!! <3

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 8 Απριλίου 2015 στις 11:53 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, χαίρομαι που το ζήσατε! :)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal