Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

"Η Μαγεία των Λέξεων..." 5η εκπομπή - 09/02/2014

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:43 π.μ.
Την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014, στην κατά σειρά εκπομπή της "Μαγείας των Λέξεων...", τέθηκε ένα μεγάλο ερώτημα σε όλους τους φίλους της λογοτεχνίας. "Διαβάζουμε για την ιστορία ή για το ευτυχισμένο τέλος;". Κι επειδή η άποψή μου είναι γνωστή σε όλους, την υπερασπίστηκα με όσο πιο ισχυρά επιχειρήματα μπόρεσα.


Όποιος δεν κατάφερε να ακούσει την εκπομπή όταν αυτή βγήκε στον αέρα ή επιθυμεί τυχόν να την ξανακούσει, μπορεί να το κάνει ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

Και μην ξεχνάτε... κάθε Κυριακή, συντονιζόμαστε στο Ράδιο Αερόστατο μεταξύ 12.00μ.μ. και 13.00μ.μ.

4 σχόλια on ""Η Μαγεία των Λέξεων..." 5η εκπομπή - 09/02/2014"

Penelope Griva είπε...

Logo ergasias, den prolavenw na thn akousw tera. Tha thn akousw meta alla mporw apo twra na sou apanthsw. Otan agorazw ena vivlo, to agorazw xwris na xerw to telos. Eite einai kalo eite oxi, egw to diavaze. An exei kalo telos, mporei na pesei kai kanena dakry, an den einai omws... Kati tetoio egine oti diavsa to 'my sister's keeper'.

Χρύσα είπε...

Για την ιστορία!!!Πάντα και μόνο για αυτό!!!Δεν έχει αξία ο προορισμός αν δεν απολαύσεις το ταξίδι και δεν μάθεις μέσα από αυτό!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 7 Απριλίου 2014 στις 10:18 π.μ. είπε...

@ Penelope Griva θα περιμένω με χαρά τις εντυπώσεις σου, αφού την ακούσεις! :)
Το θέμα, λοιπόν, είναι στο αν μια ιστορία είναι καλογραμμένη, σε ταξιδεύει, σε συγκινεί, σου προσφέρει κάτι. ;)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 7 Απριλίου 2014 στις 10:19 π.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, αλλά και σε προηγούμενες αναρτήσεις, και ξέρεις πολύ καλά την άποψή μου. Καλά και τα happy ends, αλλά όλα χρειάζονται σε αυτή τη ζωή, ακόμα και ο ρεαλισμός. Δεν είναι όλα παραμύθι και προσωπικά, οι αλήθειες της ζωής, με συγκινούν περισσότερο! :)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal