Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

"Η Μαγεία των Λέξεων..." 9η εκπομπή - 16/03/2014

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 10:11 μ.μ.
Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στην κατά σειρά εκπομπή της "Μαγείας των Λέξεων...", φιλοξένησα τη φίλη και συμπαραγωγό, Μαρία Μπακάρα, και την επίσης φίλη και blogger, Νικολέτα Κατσιούλη -να αναφέρω επίσης ότι και οι δυο τους αρθρογραφούν στο ηλεκτρονικό περιοδικό "Arts & the City"-, με τις οποίες και συζητήσαμε για τη μάχη ανάμεσα στην romance και την erotica λογοτεχνία.


Για όποιον δεν είχε τη χαρά να ακούσει την εκπομπή, ή για όποιον έχει το κουράγιο να την ακούσει ξανά, μπορεί να ακολουθήσει τον παρακάτω σύνδεσμο:


Ευχαριστώ τις κατά τ' άλλα λατρεμένες φίλες μου, που ήρθαν στο studio και μου έκαναν την εκπομπή τσίρκο, αν και μεταξύ μας, την απόλαυσα, όπως το ίδιο ελπίζω να κάνατε κι εσείς.

Και μην ξεχνάτε... κάθε Κυριακή, συντονιζόμαστε στο Ράδιο Αερόστατο μεταξύ 12.00μ.μ. και 13.00μ.μ.

2 σχόλια on ""Η Μαγεία των Λέξεων..." 9η εκπομπή - 16/03/2014"

Χρύσα είπε...

Απολαυστικές!!!!Γελάσαμε και διασκεδάσαμε και την έχω ακούσει εκτός από την κανονική της μέρα ήδη άλλες 2 φορές!!!Υπέροχες!!!

Meni είπε...

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω όσο σας ακούω είναι πόσο αγαπημένες είστε και αυτό περνάει στον ακροατή. Πιστέψτε με! Εξού και το διακσεδάζετε και το απολαμβάνετε και είστε υπέροχες και μαζί με σας τα βιώνουμε όλα αυτά και εμείς.

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal