Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Φωτογραφίες από την παρουσίαση του "Μη με ξεχάσεις" στο βιβλιοπωλείο Φλωράς στον Κορυδαλλό

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 11:31 μ.μ.

Έχοντας ολοκληρωθεί μια ακόμα... "παρουσίαση", που εξελίχθηκε σε μια υπέροχη και απολαυστική, παρεΐστικη συζήτηση, έχω να πω μόνο πως νιώθω χαρούμενη κι ευλογημένη. Χαρούμενη γιατί η βραδιά κύλησε πιο καλά απ' όσο θα μπορούσα να ελπίζω, κι ευλογημένη γιατί είχα μαζί μου ανθρώπους που πραγματικά με αγαπάνε και με στηρίζουν και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εκεί, όπως ευχαριστώ και τους νέους φίλους που γνώρισα με αφορμή τη συνάντηση αυτή και που με τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης, ευχαριστώ τα Βιβλιοπωλεία Φλωράς στον Κορυδαλλό για την υπέροχη και ζεστή φιλοξενία τους και που μας έκαναν να αισθανθούμε σαν το σπίτι μας (και μεταξύ μας, δεν μας πέταξαν έξω παρά που ξεχαστήκαμε με την κουβέντα και η ώρα πέρασε). Να 'στε όλοι καλά και ελπίζω να μας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες να περάσουμε τόσο όμορφα, αλλά και να κάνουμε τόσο όμορφες κουβέντες.

Ακολουθούν φωτογραφίες τις εκδήλωσης, κάποιες πιο σοβαρές, κάποιες άλλες, πάλι, λιγότερο σοβαρές, τις οποίες για να δείτε σε φυσικό μέγεθος δεν έχετε παρά να πατήσετε δεξί κλικ πάνω τους...

4 σχόλια on "Φωτογραφίες από την παρουσίαση του "Μη με ξεχάσεις" στο βιβλιοπωλείο Φλωράς στον Κορυδαλλό"

ΜΑΡΙΑ είπε...

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!

Χρύσα είπε...

Πάντα επιτυχίες κοριτσάκι μου και ότι καλύτερο γιατί το αξίζεις.Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν έρθει τόσα καλά στη ζωή σου και να έρθουν τόσα και άλλα τόσα.

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 17 Απριλίου 2014 - 8:43 μ.μ. είπε...

@ Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου! Να 'σαι πάντα καλά! <3

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 17 Απριλίου 2014 - 8:43 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, με συγκινείς... όπως κάθε φορά και όπως μονάχα εσύ ξέρεις! Σ' ευχαριστώ... και πάλι... για όλα... ξέρεις... <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal