Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η Λιάνα Τζ. για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι"

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 6:40 μ.μ.
Η Λιάνα Τζ. διάβασε το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" και έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook  και όχι μόνο:

"Αν το πρώτο σου βιβλίο δείχνει το στίγμα σου… τότε η Γιώτα μας το’δειξε νωρίς και με έμφαση… Μπορεί, όπως είπε η ίδια, να έγραψε τους Ξεπεσμένους Αγγέλους από καπρίτσιο για να το διαβάζει μαζί με φίλους της… η ουσία όμως, είναι ότι έγραψε μια πολύ όμορφη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος, σαν να ήταν ήδη καταξιωμένη συγγραφέας!… Τελικά, το ταλέντο το έχεις, δε σου βγαίνει στην πορεία… και η Γιώτα, μέσα σε όλα τ’άλλα με τα οποία ασχολείται (μαμά, σύζυγος, νοικοκυρά, blogger…), γράφει και βιβλία και το κάνει εξίσου καλά με τις άλλες ασχολίες της!!! Αλλιώς πώς εξηγείς, που στο πρώτο μισάωρο απ’όταν ξεκίνησα να διαβάζω τους Αγγέλους, είχα φτάσει ήδη στο 10ο κεφάλαιο??? Αυτή είναι και η επιτυχία του συγγραφέα: να σε κρατήσει στο πρώτο μισάωρο, γιατί άμα περάσουν τα 30 λεπτά και η υπόθεση δε σου’χει προσφέρει τίποτα ως τότε, καλύτερα να κλάψεις τα λεφτάκια σου!
«Όλα γύρω σου γυρίζουν», λέει ο Σάκης και ειλικρινά αυτό είναι το νόημα του βιβλίου: η Αγγελική σκέφτεται τον Άγγελο… ο Άγγελος σκέφτεται την Αγγελική… και οι δυο μοιάζει να είναι ο ένας το μισό του άλλου, αλλά ρε γαμώτο… πολλά λάθη κάνουν κι οι δυο τους… πολύς χρόνος περνά χωρίς να βρίσκονται μαζί… λυπάσαι κι εσύ που εμφανίζονται τόσα εμπόδια που χωρίζουν τους δύο εραστές… Όχι… οι Άγγελοι δεν είναι μια ακόμα ανούσια ιστορία αγάπης… είναι o ΟΡΙΣΜΟΣ της αγάπης… της αγνής, ανιδιοτελούς λατρείας ενός ατόμου προς τον άλλο… της θυσίας που κάνει ο ένας για να μην υποφέρει ο άλλος… μα να που στην τελική, υποφέρουν κι οι δυο…
Λάτρεψα το βιβλίο αυτό… με συνεπήρε και με συγκίνησε όσο λίγα… Γιώτα μου, πολλά συγχαρητήρια για το “πρωτάκι” σου… Ανυπομονώ να ταξιδέψω και στην ιστορία του Ανδρέα σου (βλ. «Μη με ξεχάσεις»)… Till then… ♥"

Λιάνα μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, όχι μόνο που διάβασες το βιβλίο μου δίνοντάς του προτεραιότητα ανάμεσα σε τόσα άλλα αδιάβαστα, αλλά και που μίλησες με τόσο όμορφα λόγια γι' αυτό. Χαίρομαι που σε άγγιξε και ελπίζω το ίδιο να κάνει και ο Ανδρέας μου!

2 σχόλια on "Η Λιάνα Τζ. για το "Ξεπεσμένοι Άγγελοι""

Χρύσα είπε...

Πολύ ζεστό και όμορφο κείμενο!Λιάνα είσαι τυχερή...εμείς περάσαμε προ πολλού την φάση της πρώτης ανάγνωσης και ακόμα νοσταλγώ την αίσθηση!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 7 Μαΐου 2014 στις 7:25 μ.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, ας είμαστε καλά να ζήσουμε πολλές φορές αυτή την αίσθηση της πρώτης ανάγνωσης! ^_^ <3

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal