Κυριακή 25 Μαΐου 2014

"Σαββατοχτυπημένες..." 5η εκπομπή - 29/03/2014

Αναρτήθηκε από Γιώτα Παπαδημακοπούλου στις 12:45 π.μ.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, οι "Σαββατοχτυπημένες...", υποδέχτηκαν στο studio του Ράδιο Αερόστατο την αγαπημένη φίλη, Νικολέτα Κατσιούλη, με την οποία και συζητήσαμε ένα πολύ αγαπημένο μας θέμα... τα anime.


Μέσα στο 2ωρο αυτό της εκπομπής, ανατρέξαμε σε anime που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, ή έχουν έρθει στη χώρα μας σε μορφή vhs, αλλά και για anime τα οποία δεν έχετε ξανακούσει, εκτός κι αν είσαστε σαν κι εμάς και κατεβάζετε σωρηδόν ό,τι κυκλοφορεί.


Όσοι δεν καταφέρατε να ακούσετε την εκπομπή, αλλά και όσοι επιθυμείτε μια δεύτερη ακρόαση, μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο και να διασκεδάσετε και γιατί όχι, να ενημερωθείτε:


Από τις πλέον αγαπημένες εκπομπές, την οποία απολαύσαμε και διασκεδάσαμε όσο λίγες φορές. Βέβαια, αυτό συμβαίνει όταν μιλάς για κάτι που αγαπάς τόσο πολύ κι εμείς, τα anime, τα λατρεύουμε. Ευχαριστούμε και τη Νικολέτα που βρέθηκε στην παρέα μας γιατί χωρίς αυτήν, ίσως να μην είχαμε περάσει τόσο καλά.

Και μην ξεχνάτε... κάθε δεύτερο Σάββατο είμαστε στον αέρα 16.00μ.μ.-18.00μ.μ. και σας περιμένουμε στην παρέα μας...

2 σχόλια on ""Σαββατοχτυπημένες..." 5η εκπομπή - 29/03/2014"

Χρύσα είπε...

ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Απλά υπέροχες!!! Ίσως είναι η καλύτερή σας εκπομπή so far!!! Συνεχίστε με την ίδια όρεξη και αγάπη!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου on 29 Μαΐου 2014 στις 10:29 π.μ. είπε...

@ Χρύσα μου, σ΄ευχαριστούμε πολύ! Κι εμείς απολαύσαμε πάρα πολύ την συγκεκριμένη εκπομπή και ελπίζουμε και οι επόμενες να σας αρέσουν εξίσου! ;)

Δημοσίευση σχολίου

 

Giota's Diaries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal